Η Φωτεινή Πετρογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησε μια οικογενειακή απόδραση στη μαγευτική Μάνη και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι μαζί της ο γιος της, Μάριος, και ο σύζυγός της, Μιχάλης Ρουμπής. Η αγαπημένη οικογένεια πέρασε ευτυχισμένες στιγμές και στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας ένα διάλειμμα από την πολυάσχολη καθημερινότητα.
Οι φωτογραφίες της Φωτεινής Πετρογιάννη από την απόδρασή της στη Μάνη
Η Φωτεινή Πετρογιάννη σήμερα, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, μοιράστηκε με το κοινό της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τις πιο όμορφες και ξέγνοιστες στιγμές του ταξιδιού της. Μάλιστα, μοιράστηκε και τις ευτιχσμένες στιγμές που έζησε με τον γιο της, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ!
Διαβάστε επίσης: Φωτεινή Πετρογιάννη: Ο γιος της έκανε τα πρώτα του βήματα – «Η μαμά τα έκανε πάνω της»









Διαβάστε επίσης: Πετρογιάννη & Ρουμπής: Το τρυφερό βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του ενός έτους γιου τους – «Αγάπη ατελείωτη!»
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή με πολιτικό γάμο τον Νοέμβριο του 2024 ενώ λίγο αργότερα υποδέχτηκαν στη ζωή το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε βάπτισαν τον γιο τους Δημήτρη – Μάριο σε μια μαγευτική τελετή στην Τήνο – δείτε εδώ φωτογραφίες.
">
">
">
">
">
">
">
">