Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Φώτης Ιωαννίδης στο PAO TV, με αφορμή την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, σχολιάζει τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη.

Τα όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης για την Ελένη Βουλγαράκη

Αρχικά αναφέρει για τα όσα αρνητικά συμβαίνουν στον κόσμο των Social Media, με την κατάσταση -όπως υποστηρίζει να έχει ξεφύγει. «Η κριτική πλέον στα social media, για να μιλήσουμε ανοιχτά, έχει ξεφύγει. Εγώ αν βγαίνω έξω και πίνω, να πεις ότι συνδέεται με το ποδόσφαιρο, καθώς δεν ξεκουράζομαι καλά. Ωστόσο, ο άλλος να ακούει τα ευτράπελα, επειδή εγώ έκανα κακό παιχνίδι, αυτό δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ», είπε σχετικά για να προσθέσει: «Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου απαντήσει για ποιον λόγο, θα ήθελα».

Στη συνέχεια ανέφερε πως όταν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση δεν μπορεί να τους ενοχλήσει τίποτα. «Όταν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση ανάμεσα στους δύο ανθρώπους που ζουν μαζί, δεν μπορεί να τους ενοχλήσει τίποτα. Επειδή εγώ το έζησα αυτό, δεν με άγγιξε καθόλου και δεν μας άγγιξε γενικά. Εγώ γελούσα κάποιες φορές», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Μέχρι και η Ελένη να το αντιληφθεί αυτό και να καταλάβει τι γίνεται, ήταν λίγο πιο τρομαγμένη, αλλά μετά γελούσαμε μαζί».

Διαβάστε επίσης: Φώτης Ιωαννίδης: Η συγκινητική αφιέρωση στην Ελένη Βουλγαράκη για την βράβευση του

«Ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί η Ελένη…»

Τέλος ο Φώτης Ιωαννίδης δεν παρέλειψε να μιλήσει για την επίθεση που δέχτηκε η Ελένη Βουλγαράκη στα Social Media. «Εγώ ήμουν με την Ελένη πριν καν ξεκινήσει η σεζόν πέρσι. Ξεκίνησε πολύ καλά η σεζόν και συνέχισε καλύτερα. Όταν τραυματίστηκα, έγινε γνωστό πως είμαι με την Ελένη και νόμιζαν πως εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η σχέση, ενώ υπήρχε πέντε μήνες πριν. Και της έκαναν επίθεση», είπε ο στράικερ των “πρασίνων” για να καταλήξει: «Αυτό ήταν το δύσκολο να διαχειριστεί, αλλά εγώ με τη συζήτηση που της έκανα, κατάλαβε τι γίνεται. Ο κόσμος που το κάνει αυτό έχει πρόβλημα πρώτα ο ίδιος».