Το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου ο 31χρονος παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Τζόρτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα της βίλας που έμενε στη Γλυφάδα.

Η σύζυγός του, η οποία ήταν στο εξωτερικό μαζί με το παιδί τους, τον καλούσε στο τηλέφωνο για ώρες και από την ανησυχία της που δεν της απαντούσε κατέληξε να μιλά με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος τον βρήκε τελικά να επιπλέει στο νερό χωρίς τις αισθήσεις του – δείτε εδώ τα λόγια της στο τηλεφώνημά τους.

Στο σημείο τότε πέρα από αστυνομικοί βρέθηκαν και κάποιοι συμπαίκτες του, οι οποίοι ταράχτηκαν πάρα πολύ από την είδηση. Ορισμένοι έκαναν δηλώσεις, άλλοι επέλεξαν να σωπάσουν, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια έστω και μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Η ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Ανάμεσά τους και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία και την συνόδευσε με ένα σπαρακτικό κείμενο στην λεζάντα, με τους ακόλουθούς του να εκφράζουν στην συμπαράστασή τους στα σχόλια.

«Είμαστε όλοι πραγματικά συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι! Ο George μας, ο συμπαίκτης μας ,ο φίλος μας, ήταν και είναι οικογένεια μας… Και όταν ένα μέλος χάνεται, ένα κομμάτι λείπει και θα λείπει για πάντα. Σε μια τέτοια στιγμή τα λόγια περισσεύουν… Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο μας για την απώλεια του αδερφού μας. Τζορτζ μας καλό ταξίδι… Θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τζορτζ Μπάλντοκ – Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής του εξέτασης

Η ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάντοκ
Instagram / @fotio.7