Ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα, Κυριακή 16 Μαρτίου έχει τα γενέθλιά του, και συγκεκριμένα, γίνεται 47 χρονών! Και φυσικά, η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί με έναν ξεχωριστό τρόπο. Η ίδια λοιπόν, έσπευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και του έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα προκειμένου να κάνει τη σημερινή ημέρα ακόμη πιο ιδιαίτερη.
Πως ευχήθηκε η Σία Κοσιώνη στον Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλιά του
Η Σία Κοσιώνη λοιπόν, ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο προφίλ της στα social media, και ευχόμενη για τα γενέθλιά του, έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά μοναδικέ μου». Δείτε την φωτογραφία:

Ενώ, αργά το βράδυ ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram να σβήνει την τούρτα του, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Μια ευχή καθώς σβήνω τα 47α κεράκια – να ’ναι καλά οι άνθρωποί μου. Σας ευχαριστώ όλους και όλες πάρα πολύ.».
Ο γάμος και η δεμένη οικογένειά τους
Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2017, ενώ ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους με την τελετή να μένει αξέχαστη, καθώς η τοποθεσία ήταν σε σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας – δείτε εδώ φωτογραφίες.

Λίγο αργότερα έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Δανάη, ενώ, πριν από 5 χρόνια, προστέθηκε στην οικογένεια τους ένα νέο μέλος, ο γιος τους. Από τότε που γεννήθηκε, η Σία Κοσιώνη δεν τον αποχωρίζεται και τον παίρνει μαζί της σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της – δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους. Για την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, η οικογένεια είναι πάνω από όλα.
Η εξομολόγηση της Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη
Η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle μίλησε για την γνωριμία τους και για τη σχέση τους και για τις σκέψεις που είχε τότε σε συνδυασμό με την καριέρα της. Συγκεκριμένα, σχετικά με το φλερτ, είπε: «Όταν ξεκίνησε το φλερτ με τον σύζυγο μου, με προβλημάτισε το όνομα Κώστας Μπακογιάννης».
Σκέφτηκες κάποια στιγμή να κάνεις πίσω;
Ναι, μόνο πίσω. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ερωτεύομαι τον Κώστα, προφανώς και η πρώτη μου αντίδραση ήταν «όχι, δεν θα τον ερωτευτείς». Προσπάθησα να επιβληθώ στον εαυτό μου και να πω «όχι, παρ’ το αλλιώς». Φυσικά και το σκέφτηκα όλο αυτό το πράγμα. Και βέβαια ήταν κάτι που συζητήσαμε. Δεν μπορείς, όμως, να παλέψεις τον έρωτα. Πάντα χάνεις. Αλλά ήρθε, εξελίχθηκε τόσο φυσιολογικά και τόσο γλυκά, σαν νεράκι, αυτή η σχέση που δεν θα το άλλαζα με τίποτα.
Είχα ήδη πολλά χρόνια που έκανα το κεντρικό δελτίο όταν γνώρισα τον Κώστα, είχα πολλά χρόνια στη δημοσιογραφία. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στο επαγγελματικό μου κριτήριο – δείτε εδώ την εξομολόγησή του για την απουσία από τη ζωή των παιδιών του.

Σωστά. Είχες αποδείξει ήδη ποια είσαι. Παίζει ρόλο. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν προέκυπτε αυτό στην αρχή της καριέρας σου, πριν γίνεις αυτό που είσαι.
Ε, ναι. Δεν ήμουν το τίποτα και ξαφνικά γνώρισα τον Μπακογιάννη και έγινα κάτι. Ήμουν ήδη σε αυτή τη θέση, σε αυτό το επίπεδο και ήξερα ότι θα συνεχίσω με απόλυτο επαγγελματισμό να κάνω τη δουλειά μου. Και είπα: «Εντάξει, εγώ δεν θα γυρίσω την πλάτη μου στον έρωτα και σε αυτό το συναίσθημα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτή τη θυσία». Ο Κώστας μού έδινε πάντα χαρά και αισιοδοξία. Είναι ο άνθρωπος που, όταν χτυπάει το τηλέφωνο και βλέπω ότι είναι εκείνος, χαίρομαι, πως να σου πω, μου δημιουργεί ένα συναίσθημα χαράς. Χαμογελάω. Το σκεφτόμουν αυτό σήμερα το πρωί.