Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του σήμερα το πρωί 12/2 απάντησε για την απουσία του από την κοπή της πίτας του ΑΝΤ1, η οποία έγινε χθες το βράδυ 11/2. Ο παρουσιαστής και πολλοί άλλοι δεν έδωσαν το παρόν, κάτι που έχει συζητηθεί έντονα για τους λόγους που συνέβη αυτό. Άλλοι τέσσερις επώνυμοι του σταθμού δεν εμφανίστηκαν, με την απουσία τους να μην περνά απαρατήρητη. Η Λίτσα Πατέρα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Θάνος Κιούσης και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν έλειπε μόνο ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και όλα τα μέλη του πάνελ από την κοπή, τουλάχιστον κανείς δεν τους είδε να μπαίνουν στον σταθμό, ενώ οι κάμερες που ήταν εκεί πήραν δηλώσεις από όλους τους άλλους παρευρισκομένους.

Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας για την απουσία του

Το θέμα της απουσίας του Γιώργου Λιάγκα σχολιάστηκε σήμερα και από την Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day. Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε ο παρουσιαστής δεν ήταν πουθενά, τουλάχιστον πουθενά δεν τον κατέγραψαν οι κάμερες, ούτε ωστόσο κάποιο πρόσωπο από την ομάδα του. Βέβαια, άγνωστο παραμένει αν πήγε από κάποια πίσω πόρτα θέλοντας έτσι να αποφύγουν τις κάμερες.

«Δεν έχει λογική να μην πάει στην πίτα του σταθμού του. Είναι κι ο σταθμός σου. Προφανώς κάτι άλλο υπάρχει. Μου φαίνεται ότι είναι κάτι που θα το εξηγήσει ο ίδιος κι ίσως δεν είναι πονηρό. Δεν είναι ότι γενικά δεν πάει. Είμαι σίγουρη ότι μετά τα σχόλια και τα μηνύματα που έχει δεχθεί, θα απαντήσει και θα λυθεί το μυστήριο. Μαίρη μπορείς να τον πάρεις μήπως ήταν μέσα ο άνθρωπος κι εμείς κάνουμε σενάρια; Μπορεί να μπήκε από την πίσω πόρτα. Δεν ξέρω», σχολίασε η παρουσιάστρια – δείτε εδώ όλα όσα ειπώθηκαν.

Ο Γιώργος Λιάγκασ μιλάει στο πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας μόλις επέστρεψαν από πρώτο διαφημιστικό διάλλειμα της εκπομπής σχολίασε αμέσως το εν λόγω ζήτημα, προφανώς γιατί ενημερώθηκε από τους συναδέφλους του ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα σχετικά με την απουσία του από αυτό το σημαντικό γεγονός του σταθμού.

«Άλλα θέματα δεν έχετε να ασχοληθείτε από το πρωί; Δέχομαι δεκάδες μηνύματα γιατί δεν πήγα στην κοπή της πίτας του ΑΝΤ1. Δηλαδή έλεος πραγματικά! Είναι μείζον θέμα; Εδώ ο κόσμος καίγεται γύρω γύρω, γίνονται σεισμοί, καταποντισμοί και εδώ ασχολούνται με εμένα. Είναι σοβαρό αυτό; Πραγματικά δηλαδή…», αναρωτήθηκε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής και γρήγορα άλλαξε θέμα συζήτησης.