Το πρωί της Πέμπτης (26/3), στην έναρξη του Πρωινού του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι χτες (25/3) δεν είχε εκπομπή, αλλά και στο ταξίδι που πραγματοποίησε με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, στην Αρκαδία (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη του Πρωινού

«Καλημέρα σας! Δεν είχαμε εκπομπή χθες, δεν πειράζει. Γνωρίζουμε ότι τέτοια μέρα όλοι -και καλά κάνετε- βλέπετε την παρέλαση. Κι εμείς την παρέλαση είδαμε. Εγώ πήγα και στα μέρη της Επανάστασης, στο χωριό του Κολοκοτρώνη στην ορεινή Αρκαδία. Τι ωραίοι άνθρωποι, πόσο φιλόξενοι πραγματικά», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βγαίνεις από την Αθήνα, που τα πράγματα είναι αποστειρωμένα, δεν υπάρχει ανθρωπιά, κανείς δεν λέει “καλημέρα” στον άλλο, ο καθένας με τα προβλήματά του και στην κοσμάρα του… και πηγαίνεις στην περιφέρεια και καταλαβαίνεις πόσο ωραία χώρα είναι η Ελλάδα, πανέμορφη, και πόσο ωραίοι οι Έλληνες.

Και φιλόξενοι είμαστε και ωραίοι τύποι, όταν αφήνουμε την καρδιά μας να μιλήσει εκείνη πριν μιλήσει το στόμα και το μυαλό μας. Αυτά», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1για το και στη συνέχεια προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Λίγο αργότερα, Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο σχολίασαν το περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Τασούλα στην παρέση, με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο να εκφράζει την ενόχλησή του για όλο αυτό που συνέβη.

«Εγώ στεναχωριέμαι με αυτή την εικόνα», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο και να αναφέρει: «Εγώ δεν στεαναχωριέμια. Ξέρεις τι αγοράζεις. Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να βάλει έναν άλλον από την κεντροαριστερά. Ο Τάσουλα δεν έχει ένα εκτόπισμα, ένα φως, μια λάμψη, που να ανταποκρίνεται στην εικόνα του προέδρου της δημοκρατίας. Εχτές ένιωσες μια λύπη».

Η Δέσποινα Καμπούρη διαφώνησε μου μαζί του, λέγοντας πως δεν θα τον καταδικάσει για μια κακή στιγμή: «Εγώ δεν νιώθω καμία λύπη. Δεν θα τον κρίνω και δεν θα τον καταδικάσω. Δεν θα τον καταδικάσουμε για αυτό. Δεν ήξερε ότι ήταν σε ζωντανή σύνδεση».