Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 22 Απριλίου η εκπομπή Χαμός TV στο Alert ΤV, με παρουσιάστριες τις Γωγώ Γαρυφάλλου, Μαριλένα Καμπουράκη, Xenietta και Έλενα Παπαδοπούλου. Στο εν λόγω τηλεοπτικό μαγκαζίνο, οι τέσσερις παρουσιάστριες σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο γεγονότα της showbiz που απασχολούν αυτή την περίοδο την επικαιρότητα και τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Σε κάποιο σημείο στην εκπομπή προβλήθηκε η εμφάνιση του Ηλία Γκότση από το τελευταίο live του J2US, όπου μαζί με την coach του, Θωμαή Απέργη, τραγούδησαν το «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα» του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου που ήταν και παραμένει κοντά στην οικογένεια του σπουδαίου καλλιτέχνη, σχολίασε την εμφάνιση του πρώην παίκτη του Survivor λέγοντας πως δεν την άρεσε ο τρόπος που το τραγούδησε. Παράλληλα, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την οικογένεια Φλωρινιώτη, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να ξεσπάσει σε δάκρυα στο πλατό.

Όσα είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου

«Συγκινήθηκα τόσο πολύ που παρακολούθησα το βίντεο. Είναι διπλά τα συναισθήματά μου. Το τι είμαι σήμερα το οφείλω σε αυτόν τον άνθρωπο. 22 χρόνια πορείας. Ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια και με μια φωνή αηδόνι.

Και να πω και κάτι σε εσάς που μας βλέπετε; Είχατε πει πάρα πολλά για εμάς. Για τα στρας, για τα shows…Τελικά, όταν έφυγε ο Γιάννης Φλωρινιώτης κατάλαβε όλη η Ελλάδα ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη από κούνια.

Συγκινήθηκα, γιατί την τελευταία φορά πήγα στο J2US με τον Νίκο και την Άννα και ανατρίχιασα. Εγώ θα κρίνω το τραγούδι, φαίνεται ότι είχαν κάνει μια πολύτιμη προσπάθεια. Ο κόσμος νομίζει ότι αυτό είναι ένα απλό τραγούδι, αλλά σας πληροφορώ ότι για να μπορέσετε να αγγίξετε τα γυρίσματα του Φλωρινιώτη πρέπει να μελετάτε επί σειρά ετών. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δίδαξε το show στην Ελλάδα. Εγώ δεν τρελάθηκα με την παρουσίαση του Γκότση, το περίμενα πολύ πιο ιδιαίτερο», ανέφερε αρχικά.

Γωγώ Γαρυφάλλου, Γιάννης Φλωρινιώτης, Άννα Φλωρινιώτη

Και πρόσθεσε: «Και να πω και κάτι άλλο για να ελαφρύνω το κλίμα… Η Αννίτα Πάνια, αν δεν πήγαινε στις εκπομπές της ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τα κορίτσια του, δεν έκανε πρεμιέρα. Αυτό δεν είναι ψέματα. Περίμενε πότε θα της πει το “ναι” ο Φλωρινιώτης για να μπορέσει να ανοίξει η κάμερα και να καλωσορίσει τον κόσμο. Κι εκεί είχαμε “πυροβοληθεί” πολύ.

Γωγώ Γαρυφάλλου, Γιάννης Φλωρινιώτης, Άννα Φλωρινιώτη

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν ο καλλιτεχνικός μου πατέρας και μόνο ο γιος του ο Νίκος μπορούσε να συνεχίσει το έργο του. Δυστυχώς, τραγουδάνε στους αγγέλους. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε δεχτεί πολύ πόλεμο και τον αποδέχτηκαν μετά, όταν έφυγε. Του είχαν κλείσει την πόρτα άπειρες καλλιτέχνιδες γιατί έλαμπε. Ό,τι κι να έκανε, εκείνος τη ρούφαγε την πίστη και όχι η πίστα εκείνον. Είχε ένα βγάλει ένα τραγούδι που έλεγε “Με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω”. Αυτό το τραγούδι τον συντρόφευσε και στην τελευταία του κατοικία».

Άννα Φλωρινιώτη, Γιάννης Φλωρινιώτης, Νίκος Φλωρινιώτης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κλείνοντας η Γωγώ Γαρυφάλλου αφιέρωσε τη χτεσινή εκπομπή στον Γιάννη Φλωρινιώτη και στον γιο του, Νίκο Φλωρινιώτη, ενώ παράλληλα τόνισε πόσο ευγνώμων είναι που έχει κοντά της την Άννα Φλωρινιώτη.