Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Παρασκευή 13/6, η Ναταλί Κάκκαβα και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί και δημόσια μέσω των social media.

Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια παιδική της φωτογραφία και μια από την ενήλικη ζωή της και μίλησε με πολύ γλυκά λόγια.

Η ανάρτηση του Γκουντάρα για την Κάκκαβα

«Θα μπορούσε να ήταν κουίζ:
-Βρείτε ποιο είναι το γλυκύτατο κοριτσάκι της φωτογραφίας μας ❓
Δεν είναι όμως αυτό …😉
Το κοριτσάκι μεγάλωσε,έγινε το κορίτσι μου,το αστέρι μου,η γυναίκα που θαυμάζω για την εργατικότητα,καλοσύνη,ενσυναίσθηση,δυναμισμό και χιλιάδες άλλα και έχει γενέθλια 🍾💞
Να είσαι καλά μωρό μου,να έχεις υγεία,να έχουμε υγεία και να χαιρόμαστε την οικογένεια μας 🧿
Τα καλύτερα έρχονται … ☑️
Υ.Γ.Ναταλι Κάκκαβα 🌹(Πάντα ΙΔΙΑ 👶🏻),ετών …47
», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα – Το αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο τους

Η Ναταλί Κάκκαβα σε παιδική φωτογραφία
Η Ναταλί Κάκκαβα

«Είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη με τον άντρα μου!»

Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας φαίνεται να είναι πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα One Time, η παρουσιάστρια δήλωσε πως τον θαυμάζει, τον αγαπάει βαθιά και θέλει να γεράσει μαζί του στο ίδιο μαξιλάρι.

Κάκκαβα- Γκουντάρας

Θα ξαναέκανες εκπομπή με τον Γρηγόρη;

Το έχω πει πολλές φορές πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του άντρα μου. Είναι τόσο εξαιρετικός επαγγελματίας και τόσο καλό παιδί, που όποιος συνεργάζεται μαζί του είναι τυχερός. Έχοντας συνυπάρξει μαζί του και τηλεοπτικά, μπορώ πλέον να επιβεβαιώσω. Εκείνος δεν ξέρω αν πέρασε καλά μαζί μου.

Ξέρω ότι αγχώθηκε τόσο πολύ για μένα, να με προστατεύσει απ’ όλα τα κακώς κείμενα, που ίσως εκείνος να μην το απόλαυσε όσο εγώ. Κι επειδή θέλω να είμαι αντικειμενική, μου αρέσουν τόσο πολύ με την Κατερίνα Καινούργιου, που πιστεύω ότι δεν θα ξαναέμπαινα ανάμεσα τους. Να τους ευχηθώ, λοιπόν, καλή επιτυχία και φέτος και εννοείται πως, όποτε με καλούν, θα είμαι δίπλα τους γιατί κάθε φορά περνάω υπέροχα.

Είστε τόσο ερωτευμένοι όσο φαίνεται;

Θα μιλήσω μόνο για μένα. Είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη με τον άντρα μου. Τον αγαπάω βαθιά και θέλω να γεράσω μαζί του στο ίδιο μαξιλάρι. Είναι ένας υπέροχος σύζυγος, που με στηρίζει, με αγαπάει και μπαίνει αποδεδειγμένα μπροστά σε όποιον πάει να με πειράξει. Νιώθω ασφαλής δίπλα του. Και ξέρω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για τα πάντα. περνάμε καλά μαζί και θέλουμε να περνάμε πολύ χρόνο ο ένας με τον άλλο. Κυρίως όμως είναι ένας υπέροχος πατέρας, που τα παιδιά μας τον λατρεύουν και τον έχουν σαν πρότυπο. Καμιά φορά μάλιστα «ζηλεύω» την αδυναμία που του έχουν αλλά ταυτόχρονα γεμίζω με χαρά για την ευλογία που έχουμε να είμαστε μια τόσο αγαπημένη οικογένεια.