Το πρωί της Πέμπτης 29/5, στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Πέτρου Κουσουλού, καθώς όλα δείχνουν πως έχει αποφασίσει να σταματήσει τη συνεργασία του με το OPEN και την επόμενη σεζόν θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1.
Η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως είναι, πράγματι, οριστικό και πως έχει εκδοθεί και ανεπίσημη ανακοίνωση από το OPEN για τη λήξη της συνεργασίας τους, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως της είχαν αναφέρει ότι θα βρίσκεται στην πολύ πρωινή ζώνη, απέναντί της, κάτι που δεν ισχύει.
Τα σχόλια στο Happy Day για τις εξελίξεις στα κανάλια με τον Πέτρο Κουσουλό
Η Τίνα Μεσσαροπούλου, αρχικά, είπε: «Έκανε πολλά πήγαινε – έλα. Απάντησε στον ΑΝΤ1 και είπε και στο OPEN ότι φεύγει και έβγαλε άτυπη ανακοίνωση ότι τον ευχαριστούν για τη συνεργασία και θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Θα είναι στη μεσημεριανό απογευματινή ζώνη. Το Ρουκ Ζουκ δεν το πειράζουν», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Ο ΑΝΤ1 χρόνια παλεύει να φτιάξει αυτή τη ζώνη 4-6. Μου είπαν ότι ο Κουσουλός θα βγει απέναντί μας και λέω έβγαινε με τον Βερύκιο έβγαινε και δεν ξυπνούσε».
«Δεν είναι πρωινός τύπος. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό», επισήμανε και η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Η παρουσιάστρια, στη συνέχεια, ανέφερε ακόμη: «Ήταν σε ένα κανάλι μικρότερο και δεν το λέω για κακό. Τον άφησαν να παίξει μπάλα όπως ήθελε και απέδωσε και σε τηλεθέαση. Δεν ξέρω αν ο ΑΝΤ1 είναι θετικός στα θέματα που παίζει γιατί είναι πιο σκληρά», με την συνεργάτιδά της να του εύχεται καλή επιτυχία γιατί θα τα βρει «σκούρα» (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για τους όρους και τις απαιτήσεις του από τον ΑΝΤ1), ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας στο τέλος ανέφερε: «Προφανώς θα προσαρμοστεί στο κανάλι. Του εύχομαι να φτιάξει το στυλ του γιατί με αυτά τα παντελόνια…».