Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, μετά από την επίσκεψη της στην Ελλάδα, φαίνεται ότι περνά τους πρώτους μήνες του χειμώνα σε έναν μακρινό και εξωτικό προορισμό του εξωτερικού. Μάλιστα, εχθές, 29/10, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα καρουζέλ με φωτογραφίες και βίντεο όπου την δείχνουν να ποζάρει δίπλα σε ελέφαντες στην καρδιά της Ασίας, την Ταϊλάνδη!

Υπενθυμίζουμε ότι, η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σάνταλ, τον Σεπτέμβριο βρισκόταν στην Ελλάδα και παρευρέθηκε στον πριγκιπικό γάμο της Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας με τον σύντροφό της Matthew Kumar. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Ιερή Μητρόπολη Αθηνών, με πλήθος “γαλαζοαίματων” να δίνουν το παρών (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η ανάρτηση της Μαρίας – Ολυμπίας

Η Μαρία – Ολυμπία λοιπόν, μοιράζεται τις στιγμές της από την Ταϊλάνδη, και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της, παίρνουμε και εμείς μια μικρή γεύση από τον επίγειο, καταπράσινο “παράδεισο”.

Μάλιστα, η ίδια, περνάει πάρα πολύ χρόνο δίπλα στην αγρία φύση και τα άγρια ζώα του τόπου, καθώς, όπως βλέπουμε και στην τελευταία της ανάρτηση, πέρασε μια ολόκληρη μέρα δίπλα σε γιγάντιους ελέφαντες!

Η ανάρτηση της Μαρίας - Ολυμπίας από την Ταϊλ'ανδη.
@olympiagreece / Instagram

Μοιράστηκε επίσης, πολλά βίντεο, όπου απαθανατίζεται η ίδια να βουτάει μέσα στο ποτάμι όπου τα άγρια πλάσματα, έχουν πάει για να πλυθούν και να πιούν νερό και μάλιστα, τα περιποιείται και η ίδια.

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Μαρίας – Ολυμπίας: