Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στο GNTM, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του STAR, ωστόσο μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού δεν αναφέρθηκε μόνο στο reality μόδας αλλά και σε μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική της ζωή.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γάμος της τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, καθώς οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM ανέτρεψαν τα σχέδιά της. Με χιούμορ, παραδέχτηκε πως το πρόγραμμα δεν αφήνει περιθώρια για προετοιμασίες.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο ξεκίνημα στο GNTM
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το νέο τηλεοπτικό της βήμα και την επιστροφή του GNTM στο Star, καλώντας μάλιστα νέους συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή στις οντισιόν.
«Ανακοίνωση επίσημη, ξεκινάμε! Περιμένουμε τα μοντέλα, ελάτε, προλαβαίνετε, είμαστε ακόμα ανοιχτά στο pre-casting. Σιγά-σιγά θα μπούμε και στο στούντιο να ξεκινήσουμε κι εμείς τις οντισιόν», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό». Η ίδια απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη φετινή κριτική επιτροπή, αφήνοντας όμως να εννοηθεί πως θα υπάρξουν εκπλήξεις.
«Αύριο θα γίνει μια επίσημη ανακοίνωση, θα βγει όλη η κριτική επιτροπή. Πιστεύω ότι θα είναι μια ωραία προσθήκη ενέργειας, όποια κι αν είναι αυτή. Πάντως εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι», είπε, χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει τα σενάρια γύρω από την Μπέττυ Μαγγίρα.
Η αποκάλυψη για τον γάμο
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι το μυστήριο αναβάλλεται. «Μεσημεριανό ελπίζω να τον κανονίσω τον γάμο μου τον Σεπτέμβρη, γιατί δεν θα παντρευτώ φέτος. Δυστυχώς και ευτυχώς μαζί! Θα ξεκινήσουν νωρίτερα τα γυρίσματα, οπότε… σχόλασε ο γάμος», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως τελικά τα σχέδια άλλαξαν λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος. «Τώρα που σου λέω ότι δεν θα γίνει ο γάμος, θα σου πω και πότε θα γινότανε. Αρχές Σεπτέμβρη θα γινότανε, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω. Δεν λέω πού θα γίνει, μπορεί να τον κάνουμε του χρόνου εκεί», ανέφερε.
Με αρκετή δόση χιούμορ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στην αντίδραση του συντρόφου της μετά την αναβολή του γάμου, αποκαλύπτοντας πως μάλλον… ανακουφίστηκε. «Ο Γιάννης χάρηκε, ανακουφίστηκε, γιατί επειδή θα είχα γυρίσματα, θα έπρεπε να κανονίζει εκείνος. Λέω, απ’ το να φτάσω στο venue και να μην έχει τίποτα, άσε να το κανονίσω εγώ του χρόνου με την ησυχία», είπε γελώντας.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχαν ήδη ξεκινήσει κάποιες πρώτες προετοιμασίες, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει σε οριστικές κινήσεις: «Είχα κάνει τις πρώτες διερευνητικές και είχα το location, έχουμε τους καλεσμένους, έχουμε δυο-τρία πράγματα. Εκατό είναι το όριο για τον αριθμό των καλεσμένων και η τοποθεσία είναι στη στεριά, στην Ελλάδα. Έχει και θάλασσα μπροστά», σημείωσε. Η ίδια ξεκαθάρισε πάντως πως ο γάμος δεν θα γίνει στα Κουφονήσια, όπως είχε ακουστεί, αλλά σε περιοχή της ηπειρωτικής Ελλάδας.


">
">
">
">
">
">
">
">