Η Ιωάννα Σιαμπάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο, Μαρία Ανδρέου. Η πρώην παίκτρια του My style rocks που έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι, μίλησε για το κεφάλαιο μητρότητα.
Αναφέρθηκε στον τρόπο που θέλει να μεγαλώσει τον γιο της, Φώτη αλλά και στην αγάπη που παίρνει τόσο από την οικογένειά του, όσο και από τον νονό του, Νίκο Οικονομόπουλο.
Η εξομολόγηση της Ιωάννας Σιαμπάνη για τη μητρότητα

«Η μητρότητα με έχει αλλάξει πολύ ως προσωπικότητα, γιατί έχω γνωρίσει την απόλυτη αγάπη. Επίσης, με τη γέννηση του μωρού μου νιώθω πλέον πιο δυνατή. Μοναδικός στόχος μου είναι ο Φώτης μου να γίνει ένα καλό παιδί και ένας καλός χριστιανός. Η έλευση του παιδιού στη ζωή μου μού έδωσε ακόμα και στη δουλειά μου μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτά που μου φάνταζαν δύσκολα πλέον μου φαίνονται τόσο μικρά. Για μένα το να είμαι ενεργή μαμά είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Δεν θέλω να μεγαλώσει ο Φώτης μόνο με γιαγιάδες ή νταντάδες. Θέλω να μεγαλώσει με τους γονείς του και να είναι ένα χαρούμενο παιδί. Παίρνει μεγάλη αγάπη απ’ όλους μας και από τον νονό του, φυσικά, τον Νίκο Οικονομόπουλο, που έχουν μεταξύ τους μια σχέση λατρείας», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Σιαμπάνη.
Δείτε επίσης: Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Οι φωτογραφίες από το γάμο τους με αφορμή την 3η επέτειο τους

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως ο γιος της θέλει να γίνει καλός χριστιανός: «Αυτό είναι και το κοινό μας σημείο με τον Τζίμη. Πολλές φορές στις μέρες μας ξεχνάμε το πνευματικό μας κομμάτι. Το αφήνουμε στην άκρη. Αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν βάλουμε στο κέντρο της ζωής μας τον Χριστό, στην καθημερινότητά μας, και αφεθούμε στο θέλημα του Κυρίου μας, θα γαληνέψουμε. Αυτό σε βοηθά σε όλα. Η αγάπη για τον Χριστό σού δημιουργεί αγάπη για τον συνάνθρωπο».