Η Ιωάννα Τούνη δεν χάνει ευκαιρία να κρατά το κοινό της σε εγρήγορση, και το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο TikTok δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε στιγμιότυπο από την ώρα που ετοίμαζε τα μαλλιά της και η influencer έγραψε πάνω στο βίντεο: «Μπορείς να βρεις έμπιστους άντρες σε κάθε γωνιά της Γης, αλλά δυστυχώς η Γη είναι στρογγυλή», αφήνοντας ένα μήνυμα που πολλοί θεώρησαν υπονοούμενο για τους άντρες γύρω της. Στη λεζάντα πρόσθεσε: «Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις… λογικά».

@j.touni

Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις… λογικά 🥲🫠 #φοργιου #βαιραλ #jtouni #μπεςφοργιου

♬ original sound – greektrap_house

Ιωάννα Τούνη: Για ποιον χτυπά η καμπάνα

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιωάννα Τούνη χρησιμοποιεί τα social media για να εκφράσει με χιούμορ, αλλά και καυστική διάθεση τις σκέψεις της για τους άντρες, με πολλούς να ψάχνουν να δουν αν τα σχόλιά της αφορούν πρώην συντρόφους της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως, όταν πρόκειται για τον νυν σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη – ή Ρομπέρτο για τους φίλους – η στάση της είναι εντελώς διαφορετική. Ο ίδιος, μάλιστα, στάθηκε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης για το revenge porn, διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε βίντεο που μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στο TikTok είχε αναφέρει για εκείνον: «Κλείσαμε έναν χρόνο. Και αυτό είναι το ταξίδι δώρο. Είμαι ενθουσιασμένη, πεθαίνω, λιώνω. Πρώτη φορά έχω κάποιον να νοιάζεται έτσι για να με κάνει χαρούμενη. Και όχι μόνο με τα υλικά αγαθά. Τώρα αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα, δεν είναι όλη η τούρτα. Γελάνε τα μουστάκια μου, δεν ξέρω. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευγνώμων. Και φτου, φτου, ματάκια».

@j.touni

🫠❤️ εεεεεε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Νομίζω μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι στην ζωή μου χωρίς να πληρώνω εγώ 🫶🏼🫶🏼🫶🏼 #φοργιου #μπεςφοργιου #jtouni

♬ original sound – prodpoodee

Και σε διαφορετική ανάρτηση είχε αναφέρει επίσης: «Αύριο φεύγω ταξίδι με το αγόρι μου και μάλιστα φεύγω ένα ταξίδι, στο οποίο δεν ξέρω τον προορισμό. Πρώτη φορά στη ζωή μου πηγαίνω ταξίδι χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω, οπότε δεν ξέρω τι βαλίτσα πρέπει να φτιάξω ακριβώς. Μου είπε ότι δεν θα έχει κρύο, οπότε λέω να πάρω ό,τι ανοιξοκαλοκαιρινό υπάρχει».