Νέα βαλίτσα ετοίμασε η Ιωάννα Τούνη, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου επέστρεψε από το Παρίσι. Αυτή τη φορά, η influencer αναχώρησε μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη, για μια απόδραση που είχαν προγραμματίσει και η ίδια περίμενε με ανυπομονησία. Το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη (1/10), με την επιχειρηματία να μοιράζεται τη χαρά της στο Instagram. Προτίμησε, ωστόσο, να κρατήσει για λίγο ακόμη κρυφό το πού θα πάνε.
Η Ιωάννα Τούνη, η οποία πιστεύει στο «κακό μάτι» και στην αρνητική ενέργεια, δεν αποκάλυψε τον προορισμό στις πρώτες αναρτήσεις της. Ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι θα τους έδινε περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια.
«Έχω τέλεια διάθεση γιατί φεύγουμε με τον Robe ταξιδάκι και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το περίμενα», έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε. Μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε επίσης: «Καλημέρα, έχω ξυπνήσει σε τέλειο φανταστικό mood γιατί σήμερα πηγαίνω με τον Robe ταξίδι. Ένα ταξίδι που περιμένω πάρα πολύ καιρό. Θα σου πω τον προορισμό εν συνεχεία».
Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τις δουλειές της πριν από το ρομαντικό ταξίδι
Πριν από τα στιγμιότυπα της νέας απόδρασης, η Ιωάννα Τούνη είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο TikTok, απαντώντας στα σχόλια όσων υποστηρίζουν ότι δεν εργάζεται. Η ίδια εξέφρασε την απορία της για το πώς έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση και παρουσίασε τις δραστηριότητες που γεμίζουν την καθημερινότητά της.
Ξεκίνησε από τον ρόλο της ως full time μητέρα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εταιρεία ρούχων της, στην αγορά και εκμετάλλευση ακινήτων, στις διαφημιστικές συνεργασίες και στη δουλειά της ως content creator. Στη λίστα πρόσθεσε και την επιχείρηση με κρουασάν που έχει δημιουργήσει στο Παρίσι.
@j.touni Storytime για το πώς “δεν δουλεύω”🤷🏼♀️ Για εσένα που τρέχεις πάντως όλη μερα και έχεις να κοιμηθείς 8 ώρες εδώ και μήνες🫠 Σου έχω κωδικό “TOUNI” για έξτρα έκπτωση, για να αναρωτιούνται όλοι, πώς γίνεται να φαίνεσαι τόσο ξεκούραστη και ανανεωμένη✨ Ισχύει σε όλο το site @Glow Era εκτός από την ανδρική σειρά #jtouni #skincare #storytime #fyp #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni
Όπως εξήγησε, συμμετέχει ενεργά στην Bubblegun, από την επιλογή των υφασμάτων και τον έλεγχο των σχεδίων μέχρι το τελικό ρούχο και τη φωτογράφισή του. Παράλληλα, έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας, πέρα από το Παιδαγωγικό, ενώ την κρουασαντερί στη γαλλική πρωτεύουσα δημιούργησε μαζί με την ξαδέλφη της, Κωνσταντίνα.

Οι προηγούμενες διακοπές με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη
Η νέα αναχώρηση έρχεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της στις Μαλδίβες, όπου είχε ταξιδέψει μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο της, Πάρη.
@j.touni Δεν μπορώ με αυτόν εδώ τον τύπο 🤣 #maldives #maldivestiktok #φοργιου #μπεςφοργιου #βαιραλ ♬ Saxophones getting louder – Sped Up – AntonioVivald
Εκεί γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της και μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραμονή τους, μεταξύ των οποίων και στιγμιότυπα στην αγκαλιά του Δημήτρη Σπυριδωνίδη.





">
">
">
">
">
">
">
">