Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Κίμωνα Κουρή, με τον οποίο γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Παγιδευμένοι».

Έκτοτε απολαμβάνει μία διαφορετική καθημερινότητα, η οποία είναι γεμάτη ευτυχία αλλά και δύσκολες στιγμές, όπως είναι λογικό, με την ηθοποιό, ωστόσο, να μη μοιράζεται τόσο συχνά πολλές από αυτές. Έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι αναρτήσεις που κάνει στα social media με τον σύζυγό της ή με το μωρό της είναι ελάχιστες.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με το μωρό της από την βόλτα τους

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, παρόλα αυτά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story από την βόλτα που έκανε με τον 1,5 μηνών γιο της, ο οποίος απολάμβανε τον περίπατό τους στο καροτσάκι του – δείτε εδώ το παιδικό του δωμάτιο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και το μωρό της

Οι πρώτες δηλώσεις του Κίμωνα Κουρή για τη γέννηση του παιδιού του

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια δεν έχει μιλήσει στις κάμερες για τον ερχομό του παιδιού της, ωστόσο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε τον Κίμωνα Κουρή σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Σεπτεμβρίου και τον σταμάτησε για να του κάνει μερικές ερωτήσεις και να καταγράψει τις απαντήσεις του.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, τη γέννηση του παιδιού του και καρπού του έρωτά του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που πραγματοποιήθηκε λίγες εβδομάδες πριν και άλλαξε μια για πάντα την καθημερινότητά τους.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, συγκινημένος, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το βάλω σε λέξεις, πολύ πρωτόγνωρο συναίσθημα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ήταν φυσική συνέχεια αυτής της σχέσης. Το χαιρόμαστε. Μαμά και γιος είναι καλά».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!