Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει η Ελένη Τσολάκη με την παρουσιάστρια την περασμένη εβδομάδα να ανακοινώνει στον αέρα της εκπομπής Πρωινό σουσου πως είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, όπως το φύλο του μωρού ή ποιον μήνα διανύει – δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης.
Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Παύλος Πετρουλάκης (που έχει ήδη ένα γιο από τον πρώτο του γάμο), πρόκειται σε λίγους μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι.
Οι ευχές της Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Τσολάκη
Όπως ήταν φυσικό, σήμερα Δευτέρα 30/12 όπου οι εκπομπές επέστρεψαν ζωντανά στα κανάλια ξεκίνησαν να στέλνουν τις ευχές τους με πρώτο το Happy Day όπου η Ελένη Τσολάκη ήταν μέλος πριν χρόνια, ενώ ακολούθησε το Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, είκασε το φύλο του μωρού που περιμένει.
«Το ήξερα από την αρχή. Έτυχε να το μάθω από γιατρό όχι τον ίδιο. Το έμαθα από τους πρώτους μήνες ήταν κάτι που το ήθελε καιρό. Να πω με το καλό. Το έκρυβε και στο Instagram με τα ρούχα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA.
«Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε. Με το καλό το παιδάκι τους», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«Αγόρι έχει. Το πιστεύω. Δεν ξέρω εικάζω», είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καινούργιου με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο πλατό να λένε πως η Ελένη Τσολάκη διανύει τον 5ο μήνα της κύησης.


">
">
">
">
">
">
">