Κατά τη διάρκεια της σημερινής (10/10) της εκπομπής στον Alpha, Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό και την ομάδα της αναμνήσεις της από όσα συνέβαιναν πιο παλιά στα παρασκήνια των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στη συνέντευξή της στον Κωνσταντίνο Καμμέα στο Astra Tv (δείτε εδώ τη συνέντευξή της), η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε παρουσιαστές που σου προκαλούσαν φόβο όταν έμπαιναν στο πλατό, αλλά και στο γεγονός ότι έπαιρναν όλα τα προϊόντα που έφερναν οι εταιρίες που διαφημίζονταν στις εκπομπές τους.

Όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για τα σκηνικά στην ελληνική τηλεόραση

«Έχει σε πολλά δίκιο από αυτά που είπε, αρχικά με το ότι οι παρουσιαστές είναι υπάλληλοι και όχι παντοκράτορες. Αυτές οι εποχές της παντοκρατορίας των παρουσιαστών δεν υπάρχουν την τελευταία περίπου επταετία.

Αυτό που έτρεμες, όταν έμπαινε μέσα ο παρουσιαστής, που οι παρουσιαστές έπαιρναν κάτι απίστευτα ποσά, που έμπαιναν μέσα και από πίσω ένα team 100 ανθρώπων… τι να πω; Τα έχω ζήσει όλα αυτά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο στούντιο

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η ζαλάδα στον «αέρα» της εκπομπής της – «Είναι έτοιμο το κέικ;»

Και πρόσθεσε: «Τι να πω τώρα; Κι άλλα σκηνικά; Που ερχόντουσαν εμπορικές τοποθετήσεις από πελάτες και ήταν οι παρουσιαστές με τζιπ και φόρτωναν τα πράγματα και έφευγαν… αυτά ήταν παλιά τηλεόραση. Δεν υπάρχουν πια».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!