Η Καίτη Γκρέυ έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιανουαρίου και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Δεν έχει προλάβει να περάσει πολύς καιρός όμως και ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα στο οικογενειακό της περιβάλλον. Ο γιος της Φίλιππος θέλησε να μπει στο σπίτι της με τα κλειδιά που εκείνη του είχε δώσει, αλλά δεν μπόρεσε, διότι είτε κάποιος ήταν μέσα και τον εμπόδιζε είτε κάποιος είχε αλλάξει την κλειδαριά – δείτε εδώ αναλυτικά.
Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, βγήκε να μιλήσει ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό της, το πρωί της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, εξηγώντας πως όλο αυτό τον στενοχωρεί ιδιαίτερα.
Τα προβλήματα αυτά, βέβαια, υπήρχαν ήδη από πριν, από τη στιγμή που ο Φίλιππος είχε προσπαθήσει να πάρει την επιμέλειά της και να την απομακρύνει από το σπίτι της, κάτι που η άλλη πλευρά δεν ήθελε να συμβεί, καθώς επιθυμία της ήταν να παραμείνει στον χώρο της. Τελικά εκείνος έχασε στο δικαστήριο, αλλά η πικρία υπάρχει ακόμα.
Το ξέσπασμα του Γιάννη Τζουανόπουλου για όσα συμβαίνουν μετά τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ
«Στενοχωριέμαι όταν ακούω και διαβάζω πρωτοσέλιδα. γιατί όλος αυτός ο θόρυβος; Εκείνη έμενε εκεί. δεν έχω ξαναπάει στο σπίτι, θα πάω ξανά στα 40. Δεν είναι ωραίο αυτό για τη μνήμη της Γκρέυ. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έκανε και όλο αυτό εμένα με ενοχλεί. Δεν συζήτησα μαζί της για διαθήκη. Έλεγε παλαιότερα ότι είχε κάνει. Τα τελευταία χρόνια δεν έλεγε. Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της. Ο Φίλιππος ήθελε να την πάρει μαζί του. Εμένα μου είχε πει “δεν θέλω να φύγω από το σπίτι μου , παρακαλώ”, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, με θλίβει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η δικηγόρος του Φίλιππου Ηλιάδη δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση.