Το βράδυ της Πέμπτης 12/12 πραγματοποιήθηκαν τα Καλλιστεία, με τις τηλεοπτικές κάμερες να βρίσκονται εκεί και να ρωτάνε τους ιθύνοντες του θεσμού αλλά και τους παρουσιαστές για το σάλο που ξέσπασε με τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής ενώ είχε ανακοινωθεί πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, αποχώρησε τελευταία στιγμή (δείτε το λόγο), ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει και η Κατερίνα Καινούργιου που ήταν να είναι συμπαρουσιάστρια του (δείτε το λόγο).
Η αντίδραση του Πάνου Ζήνα για τον Νίκο Κοκλώνη
Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Πάνο Ζήνα, που είναι ο διοργανωτής των καλλιστείων, και τον ρώτησαν για τον Κοκλώνη, με τον ίδιο να αντιδρά να λέει «Για αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω, σας ευχαριστώ πολύ» και να αποχωρεί.
«Στις παραγωγές αυτές συμβαίνουν συχνά να αλλάζει παρουσιαστής. Το αρχικό πλάνο ήταν να το παρουσιάσουν Κοκλώνης – Καινούργιου. Η κυρία Καινούργιου αποχώρησε εγκαίρως και ο κύριος Κοκλώνης αποχώρησε λίγο αργότερα. Δεν ταίριαζε το format στο προφίλ του. Ως ένα βαθμό είχε ενημερωθεί αλλά θα διοργανωνόταν σε άλλο μέρος για να τραγουδήσει ένας λαϊκός τραγουδιστής αλλά δεν έγινε».
Οι δηλώσεις των παρουσιαστών Στικούδη – Γουμενίδη
«00:15 με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν να το παρουσιάζω», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Γουμενίδης για την πρόταση που δέχτηκε ξαφνικά.
Από την άλλη, η Κατερίνα Στικούδη, είπε: «Δεν άλλαξε κάτι για εμένα που πριν πρότειναν την Καινούργιου στην παρουσίαση. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω μαζί τον Κοκλώνη. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Είτε το γνώριζα είτε όχι δεν θα άλλαξε κάτι. Είμαι πολύ συγκινημένη».
Οι αποκαλύψεις Τσιμτσιλή – Μεσσαροπούλου
Μετά την προβολή των δηλώσεων, το λόγο πήρε η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία αποκάλυψε: «Η Καινούργιου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο Κοκλώνης δεν βιώνει και τις καλύτερες ημέρες του επαγγελματικά, υπάρχουν θέματα με την εταιρία του. Φαντάζεστε να εμφανιζότα σε ένα show σαν να μην συνέβαινε τίποτα;».
Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Δυόμιση μήνες πριν δέχτηκα πρόταση. Είπα παιδιά το παρουσίασα πέρσι δεν θέλω ευχαριστώ πολύ. Σκέψου να είχα πει ναι, να μου εμφάνιζαν τον Νίκο και να έφευγε».