Τελευταία εκπομπή σήμερα, Παρασκευή 12/9 για το «Καλοκαίρι παρέα». Την Δευτέρα 15/9 ξεκινάνε οι χειμερινές εκπομπές, με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καραβάτου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της έπειτα από ένα γεμάτο καλοκαίρι στον αέρα του ΑΝΤ1.
Στην έναρξη, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει γυρίσει στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στην Αφρική.
Όσα είπαν Μουτσινάς – Καραβάτου πριν το φινάλε
«Τώρα έλεγα ότι είναι καλύτερα τα μαγνητοσκοπημένα γιατί κλαίω όλη ημέρα», ανέφερε στην αρχή η Κατερίνα Καραβάτου.
«Θέλω να μου πείτε γιατί σας πιάνει αυτός ο βαθύς και πικρός αποχαιρετισμός. Αφού μετά από λίγο κάπου θα είστε όλοι», της απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.
«Με αυτή τη σύνθεση δεν μπορούμε να είμαστε», ανταπάντησε η παρουσιάστρια, της οποίας το μέλλον είναι αβέβαιο στον ΑΝΤ1 (διαβάστε αποκλειστικό ρεπορτάζ).
«Θα ήθελα πολύ να είσαι εδώ πέρα να σε πάρω μια αγκαλιά», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου.
«Μπράβο σας παιδιά. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χαρίζει το καλοκαίρι του», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σου πω πόσο σε αγαπώ και γλυκό παιδί είσαι».
Λίγο πριν το τέλος της συζήτησης τους, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στην… επιστροφή του!