Η Δάφνη Καραβοκύρη σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast at Star και μεταξύ άλλων μίλησε για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει με την Ελίνα Παπίλα, την Σοφία Μουτίδου και την Έλενα Χριστοπούλου στο OPEN, ενώ, σχολίασε και την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης στο Happy Day.

Μεταξύ άλλων μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει σχετικά με τον ρόλο τον δικό του και της συζύγου του στο σπίτι: «Είμαστε πολύ φιλτραρισμένοι χαρακτήρες, ξέρουμε τι ρόλο παίζει μια γυναίκα μέσα σε ένα σπίτι και ρόλο παίζει ένας άντρας μέσα σε ένα σπίτι. Δεν μπερδευόμαστε πολύ»δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή του. Η Δάφνη Καραβοκύρη η οποία συχνά μιλά για την ισότητα των δύο φύλων μέσα από τα social media, ξέσπασε στα παραπάνω και παραχώρησε την δική της άποψη επί του θέματος.

Τι είπε η Δάφνη Καραβοκύρη για τον Πάνο Καλίδη

Αρχικά, μιλώντας για την νέα της εκπομπή και την συνεργασία της με τις υπόλοιπες γυναίκες που θα την στελεχώσουν, είπε|: «Είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία διότι τα πράγματα γίνονται αβίαστα, η χημεία ναι μεν δεν προγραμματίζεται, αλλά όταν την βρίσκεις είναι καλό να την κρατάς. Είμαστε καλά, για την ώρα είμαστε καλά και αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο και πολύ ανακουφιστικό. Επειδή η εκπομπή είναι αποψιακή και κοινωνική, οτιδήποτε και να συζητήσουμε, όπου και να είναι η κάθε μια μας, θα είναι σαν πρόβα, μια άτυπη πρόβα.

Αυτό θα είναι η εκπομπή ούτως ή άλλως, μια ανάπτυξη κοινωνικών θεμάτων με μια παράθεση απόψεων από τέσσερα άτομα τα οποία εξ ορισμού δεν μπορούν να είναι ίδια μεταξύ τους. Αν υπάρχει σύμπνοια σε κάποιες απόψεις δεν μπορεί να το αποφύγεις, αλλά είμαι σίγουρη ότι και εκεί θα βρίσκουμε άλλα δρομάκια για να παραθέσουμε διαφορετικές εικόνες, απόψεις, συναισθήματα. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω ο επίσημος νονός και να πω τον τίτλο, δεν μπορώ να το κάνω, αυτό πρέπει να το κάνει είτε η εταιρία παραγωγής, είτε το κανάλι. Η πρεμιέρα μπορώ να πω ότι θα γίνεις προς τα τέλη του Οκτώβρη, καλά να είμαστε πρώτα ο Θεός» – δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, Σοφία Μουτίδου, Ελίνα Παπίλα, Έλενα Χριστοπούλου

Σχετικά με τα όσα δήλωσε ο Πάνος Καλίδης, σχολίασε: «Ο κάθε ένας έχει την άποψή του, έχει τους προγραμματισμούς του, να κάτσω να πω εγώ τι; Αν είναι σωστό ή λάθος; Δεν θα μπορούσα να το πω αυτό για κανέναν, το τι κάνω όμως εγώ είναι μια άλλη ιστορία. Ο κάθε ένας μιλάει για τον εαυτό του. Κάποια πράγματα γενικά μου φαίνονται σκοταδιστικά και παλιακά, οι γενιές αλλάζουν, κάποια πράγματα προχωράνε.

Από εκεί και πέρα, αν δεν κάνεις την δουλειά με τον εαυτό σου να αλλάζεις τους προγραμματισμούς… θα μου πεις αν δεν σε ενοχλούν γιατί να μπεις στην διαδικασία να τους αλλάξεις. Από την άλλη είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που εδώ και 11 χρόνια ψυχοθεραπεύομαι, είναι τώρα και τι θες σε προσωπικό επίπεδο, φυσικά και η σύγκριση με τους άλλους γύρω. Λέμε να αποφύγουμε την σύγκριση, αλλά σε κάποια πράγματα που αφορά την εξέλιξη των ανθρώπων άρα την εξέλιξη των απόψεών τους, εκεί είναι μια γκρίζα ζώνη, μια μαύρη ζώνη, γκρίζα θα την πω τώρα για να φανώ λίγο διπλομάτισσα» κατέληξε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!