Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα το πρωί της Δευτέρας, 18/11, στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, απάντησε στα σχόλια που έκανε η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA, σχετικά με την “κόντρα” που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Υπενθυμίζουμε ότι, η κόντρα μεταξύ της παρουσιάστριας και του youtuber και παρουσιαστή της εκπομπής του MEGA, ξεκίνησε από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube, όπου σχόλιασε την εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας (δείτε εδώ το βίντεο). Από τότε συχνές είναι οι αναφορές στο θέμα μέσα από τις εκπομπές, παρόλο που η Κατερίνα Καινούργιου υποστηρίζει ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα, η εκπομπή του MEGA, το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε, αναφέρθηκαν στην όλη κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του youtuber και του παρουσιαστή του Χαμογέλα και Πάλι. Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Τι έχει γίνει ρε παιδιά και τρωγόμαστε τώρα;».
Ο Νίκος Συρίγος, τότε πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι εμείς από την Καινούργιου, από την Σταματίνα ή από όλους τους υπόλοιπους, τουλάχιστον επί προσωπικού θα μιλήσω, γιατί μίλησε προσωπικού, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν κάνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο τη δουλειά μας, ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει ότι την κάνει καλά. Ο κόσμος κρίνει, αλλά Κατερίνα μου δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ευτυχώς ή δυστυχώς».
Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει καραμέλα αυτό το “κουνάω το δάχτυλο”. Η Κατερίνα είπε στον Νίκο γιατί κουνάει το δάχτυλο και τώρα η Κατερίνα κουνάει το δάχτυλο και όλοι κουνούν το δάχτυλο. Έχει δίκιο η Κατερίνα ότι όλοι κάνουμε τις ίδιες εκπομπές, magazino».
Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να λέει: «Όχι δεν μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά πάμε παρακάτω. Εμένα με ενοχλεί ότι λέμε ότι επειδή είμαστε δημοσιογράφοι δεν πρέπει να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλον; Γιατί; Γιατί να μην πουν και το λάθος των συναδέλφων του;».
Τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στα σχόλια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, μετά τη προβολή του αποσπάσματος απάντησε με αιχμηρό τρόπο: «Το Σαββατοκύριακο πάλι φούντωσε έτσι η ιστορία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εμένα. Ενώ, εγώ ουσιαστικά δεν έχω κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Επίσης, δεν καταλαβαίνω την εμμονή της συγκεκριμένης εκπομπής με εμάς. Δηλαδή κάθε Σάββατο, και πραγματικά στεναχωριέμαι, και σε προσωπικό επίπεδο έχουμε στηρίξει πάρα πολύ την Σίσσυ και δεν έχουμε και κανένα θέμα. Και βλέπω μια εκπομπή εδώ και ένα μήνα, να μιλούν για εμού με τον χειρότερο τρόπο.
Όντως σαν μπαμπούσκες είμαστε. Το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι ο Βασάλος, είχα πει στην εκπομπή ότι αν κάναμε κάποιο λάθος, ζητάμε συγγνώμη. Προφανώς ο Κωνσταντίνος δεν το ήξερε. Εγώ τα έλυσα μαζί του σε προσωπικό επίπεδο. Για εμένα όντως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγω είμαι είμαστε όλοι ίδιοι, κάνουμε την ίδια εκπομπή όλοι, ηρεμήστε λίγο. Τώρα το ποιος το κάνει με αξιοπρέπεια και ποιος όχι, το ξέρουν οι θεατές».


">
">
">
">
">
">
">