Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, καλωσόρισε το κοινό της στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ξύπνησε με δάκρυα στα μάτια και πολύ ταραγμένη, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει το πλατό της εκπομπής.

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, αφού καλημέρισε το κοινό της, εξιστόρησε ένα όνειρο που είδε με πρωταγωνιστή τον συνεργάτη της, Πέτρο Συρίγο. Η ίδια αποκάλυψε ότι ταράχτηκε πάρα πολύ καθώς είδε ότι αποχώρησε από την εκπομπή και πήγε και σε ένα άλλο κανάλι. Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «Είδα ένα όνειρό ότι ήρθες και μου ανακοίνωσες ξαφνικά ότι φεύγεις από την εκπομπή γιατί σε πήραν από ένα άλλο κανάλι και σου έδωσαν δικιά σου εκπομπή. Έκλαιγα και έλεγα “τι θα κάνω χωρίς τον Πέτρο;”».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου – «Με πήρε τηλέφωνο και εγώ ήμουν στο νοσοκομείο με τη μητέρα μου και ήμουν σε πανικό»

Ενώ, συνέχισε: «Ξύπνησα ταραγμένη. Μόλις αντιλήφθηκα ότι ήταν όνειρο λέω “καλά για τον Πέτρο ταράχτηκα;”. Οι τηλεθεάτριες θα μου πουν τι σημαίνει, ξύπνησα κλαμένη» κατέληξε η παρουσιάστρια και συνέχισε με την επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!