Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου, χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη να βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο συνεργάζεται στο ραδιόφωνο.

Οι δυο παρουσιαστές παρουσιάζουν εκπομπή του Δρόμος 89,8 και γενικά έχουν κάνει πολλές κοινές αναρτήσεις, ενώ η χημεία τους είναι εμφανής όταν τους ακούει κάποιος στο ραδιόφωνο.

Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον Χρήστο Φερεντίνο

«Δεν ξέρω ακόμα το επόμενο βήμα. Δεν ανακοινώνω εγώ κανένα βήμα αλλά οι σταθμοί», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά της.

Όσον αφορά τον Χρήστο Φερεντίνο, ξεκαθάρισε για πρώτη φορά: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Είναι πολά καλά και. Το να είσαι καλά στην προσωπική ζωή φέρνει πολύ χαρά. Δεν με απασχολούν τα όσα γράφονται για τη ζωή μου. Δεν έχω σχέση με τον Χρήστο. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Είναι μια δική μου θέση επειδή έχω τα παιδιά μου τα οποία καταλαβαίνουν. Δεν θέλω να αναφέρομαι».

Ο λόγος που δεν θέλει να απαντάει για τα προσωπικά της

Η Κατερίνα Καραβάτου σπάνια απαντάει για την προσωπική της ζωή και έχει αποκαλύψει το λόγο σε παλαιότερη συνέντευξή της έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε για το ενδεχόμενο να ζήσει ένα νέο έρωτα.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω εγώ η έχω αποκλείσει τον έρωτα, απλώς επειδή η Αέλια είναι 12 και μπαίνει στο ίντερνετ, αν δεν είναι κάτι το οποίο να αντέξει στον χρόνο δεν θα ήθελα να μιλάω για αυτό. Θα ήθελα πρώτα να έχω μιλήσει στα παιδιά μου και μετά να μιλήσω δημόσια. Η Αέλια είναι στην εφηβεία και έχει κάποια πράγματα που εμφανίζονται σιγά σιγά αλλά είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα – γιατί ακούω διάφορα – μπορούμε να συνομιλούμε να μοιραζόμαστε διάφορα.. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη», είχε πει.