Στην κηδεία της Μαρινέλλας βρέθηκε η Μαριάννα Λάτση ώστε να την αποχαιρετήσει για μια τελευταία φορά. Από το πρωί της Τρίτης 31/3 πολύς κόσμος απέδωσε φόρο τιμής στην σπουδαία τραγουδίστρια, η οποία έφυγε από τη ζωή ενάμιση περίπου χρόνο μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη επί τη σκηνής του Ηρωδείου όπου τραγουδούσε.
Στο λαϊκό προσκύνημα επικράτησε κοσμοσυρροή, ενώ λίγο μετά τις 11:00 πολλά επώνυμα πρόσωπα βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών και έδωσαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της. Η κόρη της Τζωρτίνα ήταν ράκος ψυχολογικά, ενώ και η αδερφή της τραγουδίστριας, Λούλα ήταν καταρρακωμένη και έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη.
Η εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση στην κηδεία της Μαρινέλλας
Η Μαριάννα Λάτση έφτασε στη Μητρόπολη λίγο μετά τις 14:00 όπου ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία. Η κάμερα την κατέγραψε έξω από την εκκλησία να την συνοδεύουν στο εξωτερικό της.
Να αναφέρουμε πως η ταφή της Μαρινέλλας έγινε στην Κηφισιά σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.
Οι επώνυμοι που αποχαιρέτησαν την Μαρινέλλα











Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δήλωσε στην κάμερα «Δεν έχει σημασία οι δικές μου στιγμές. Σήμερα είμαστε εδώ για να την αποχαιρετήσουμε. Έχω στιγμές να την θυμάμαι όπως και ο κάθε Έλληνες».
Επίσης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Σπύρος Μαρτίκας και πολλοί άλλοι, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να παρευρεθούν ακόμα περισσότεροι που την γνώρισαν και την αγάπησαν.












">
">
">
">
">
">
">