Η Ανθή Βούλγαρη βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega και αποκάλυψε στους τηλεθεατές πότε πρόκειται να επιστρέψει και επίσημα στην εκπομπή, με την αντικαταστάτριά της να μας αποχαιρετά.

Όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega

«Δευτέρα πρωί έρχεσαι, έτσι;», ρώτησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Έτσι λέω! Βελίκα, κάτσε λίγο stand by…», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δευτέρα πρωί, παιδιά», πρόσθεσε ο παρουσιαστής και καλός της φίλος.

Δείτε επίσης: Βελίκα Καραβάλτσιου για Χασαπόπουλο – Βούλγαρη: «Μας μαλώνει λίγο η Ανθή! Παίρνει και τον Ιορδάνη τηλέφωνο…»

Ο γιος της έγινε 2 μηνών

Η Ανθή Βούλγαρη, σχεδόν δύο μήνες από τότε που έγινε για πρώτη φορά μανούλαδείτε εδώ φωτογραφία από το μαιευτήριο – καθώς ο γιος της ήρθε στη ζωή στις 11 Μαρτίου, δηλώνει ξετρελαμένη μαζί του και δεν το κρύβει!

Η παρουσιάστρια του Κοινωνία Ώρα Mega, απέχει από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται σε άδεια προκειμένου να μην χάνει λεπτό από τις πρώτες στιγμές του γιου της και βρίσκεται συνεχώς μαζί του. Από τότε που ήρθε στη ζωή της ο μικρός πρίγκιπας, μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και φροντίζει να μοιράζεται τα κοινά τους στιγμιότυπα μέσα από τα social mediaδείτε εδώ φωτογραφίες από τον αγώνα ιππασίας που παρακολούθησαν.

Η Ανθή Βούλγαρη λοιπόν, την Τετάρτη 11 Ιουνίου, ακριβώς δυο μήνες από τότε που γέννησε το μωρό της, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η ίδια να τον κρατά με τρυφερότητα και να χαμογελά, ενώ γράφει χαρακτηριστικά: «Ο πρίγκιπάς μου».

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη με το γιο της