Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάντα πρόσεχε την διατροφή της και την εμφάνισή της, ωστόσο μετά και τη δεύτερη γέννα ήθελε να δει το σώμα της να επανέρχεται στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη της όσο πιο γρήγορα μπορούσε, γι’ αυτό και μπήκε κατευθείαν σε πρόγραμμα γυμναστικής, προσέχοντας παράλληλα τι τρώει.

3,5 μήνες έχουν περάσει, λοιπόν, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον λατρεμένο της Βασίλη (δείτε εδώ γιατί νοσηλεύτηκε), και μετά από συνεχόμενες προπονήσεις δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το σώμα της σήμερα και αποκαλύπτοντας πόσα κιλά έχει χάσει συνολικά.

Το σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 3,5 μήνες μετά τη γέννα και τα κιλά που έχασε

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, πόζαρε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη του γυμναστηρίου όπου πηγαίνει, φορώντας ένα απλό μαύρο κολάν και ένα λευκό αμάνικο top, που φαίνεται ξεκάθαρα η αλλαγή στην εμφάνισή της, σημειώνοντας: «-18kg».

Δείτε επίσης: Με ολόσωμο μαγιό σε παραλία της Μυκόνου – Δίπλα της ξαπλωμένος ο Σταθοκωστόπουλος

Σε αυτό το πιάτο “ορκίζεται” για να χάνει βάρος

Στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον μικρό Βλάσση είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία έχασε με στρατιωτική πειθαρχία στη διατρόφή της, αλλά πάντα εφαρμόζοντας υγιεινές μεθόδους. Η διατροφή που είχε ακολουθήσει τότε ήταν βασισμένη στην πρωτεϊνη και στις μικρές μερίδες:

  • Το πρωί, γάλα με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή ομελέτα ή γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.
  • Το μεσημέρι, λευκό κρέας ή ψάρι με εποχικά λαχανικά
  • Το βράδυ το μενού της περιλάμβανε ντάκο χωρίς τυρί, αλλά με γιαούρτι, για λίγότερες θερμίδες και λιπαρά.  

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της πήρε λιγότερα κιλά, οπότε αυτόματα, μετά τη γέννηση του μωρού, μπήκε σε πρόγραμμα, επιλέγοντας light πιάτα και δροσερές σαλάτες. Το αγαπημένο της μάλιστα το ανέβασε η ίδια σε story της πριν από λίγες μέρες και δεν είναι άλλο από την θρεπτική και χαμηλή σε λιπαρά κινόα.

σαλατα κινόα

Η Κωνσταντίνα φτιάχνει την πιο δροσερή καλοκαιρινή σαλάτα με κινόα, στην οποία προσθέτει καρότο και αγούρι, λίγο λάδι και λεμόνι και όχι μόνο είναι φουλ χορταστική αλλά έχει πολύ λίγες θερμίδες – μόλις 374 στα 100 γραμμάρια. Επιπλέον, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, είναι φτωχή σε σάκχαρα, είναι εύπεπτη και βοηθάει στον έλεγχο της χοληστερόλης.

Μπορείς εύκολα να την καταναλώσεις σαν ένα ελαφρύ βραδινό ή να συνοδεύσεις τη σαλάτα σου με ψάρι, κρέας ή κοτόπουλο. Σε κάθε περίπτωση το πιάτο αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι ιδανικό για μια διατροφή με σκοπό την απώλεια βάρους χωρίς ακρότητες και πάντα σε υγιεινά πλαίσια.