Ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, παρόλα αυτά, όποτε βρίσκεται μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις του αρέσει να κάνει βόλτες με την οικογένειά του ή ακόμη και μόνος του – δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τα μεγάλα του λάθη και την απουσία από τη ζωή των παιδιών του.
Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τον συνάντησε σε μία μοναχική έξοδο πριν από κάποια 24ωρα στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που περπατούσε μέσα στο πλήθος και περνούσε τον δρόμο.
Φορούσε τα καλά του, ένα σκούρο μπλε κοστούμι, ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα γκρι πουλόβερ, ενώ στον λαιμό του είχε κρεμάσει τα γυαλιά μυωπίας του. Στο χέρι του κρατούσε και το κινητό του και παρόλο που τα βλέμματα γύριζαν προς το μέρος του, εκείνος συνέχιζε ανενόχλητος την πορεία του.
Η μοναχική έξοδος του Κώστα Μπακογιάννη στο κέντρο της Αθήνας


Πριν από λίγες ημέρες, ο φακός εντόπισε τον ίδιο και τη Σία Κοσιώνη, σε οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον γιο τους, Δήμο. Το ζευγάρι, που φημίζεται για το διακριτικό προφίλ του στις δημόσιες εμφανίσεις, απόλαυσε τη βόλτα του σε χαλαρούς ρυθμούς, με τον μικρό τους γιο στο πλευρό τους.
Η δημοσιογράφος και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αφιερώνουν πάντα χρόνο στον γιο τους, φροντίζοντας να περνούν μαζί του ποιοτικές στιγμές, ακόμα και μέσα στην καθημερινότητα της πόλης.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Υποδέχονται το νέο έτος στα βουνά – Οι στόχοι τους για το 2025

Αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν ο τρόπος που αποχώρησαν: οι δυο τους έφυγαν με ξεχωριστά μηχανάκια, με τη Σία Κοσιώνη να έχει μαζί της τον μικρό Δήμο. Όλοι τους ήταν απόλυτα προσεκτικοί, φορώντας κράνη, δείχνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για την ασφάλεια στους δρόμους.


Η δημοσιογράφος έχει μιλήσει πολλές φορές για τις πολύτιμες στιγμές που περνάει μαζί με τον γιο της, τις οποίες στερείται πολλές φορές λόγω δουλειάς: «Έχει τύχει πολλές φορές σε καλοκαιρινές διακοπές και πασχαλινές να έχουν συμβεί γεγονότα και να έχω σηκωθεί και να έχω φύγει. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μου.

Στεναχωριέσαι όταν αφήνεις την οικογένειά σου. Μου συμβαίνει κυρίως στις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η οικογένειά μου είναι τόσο εκπαιδευμένη και τα παιδιά και ο Κώστας. Μου λένε πόσο χρόνο έχουμε να μαζέψουμε πράγματα; 10-15 λεπτά; Μία ώρα; Είμαστε εκπαιδευμένοι και το κάνουμε», έχει δηλώσει μεταξύ άλλων η Σία Κοσιώνη.