Το πρωί της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, συζητήθηκε ο γάμος της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από εκείνον του Νικόλαου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη. Ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός, που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικόλαου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους και λαμπερούς καλεσμένους, μετά το οποίο ακολούθησε εκδήλωση στον Πειραιά.

Σημειώθηκαν αρκετές απουσίες από τον γάμο αυτό – δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα που έλειπαν – ωστόσο περισσότερο συζητήθηκε εκείνη του μικρότερου αδερφού της γαλαζοαίματης οικογένειας, Φίλιππου, και της συζύγου του, Νίνα Φλορ.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την απουσία Φίλιππου & Φλορ από τον γάμο Ντε Γκρες – Βαρδινογιάννη

Το Σαββατοκύριακο αναφέρθηκε στους Weekenders πως ο λόγος που δεν παρευρέθηκαν ήταν επαγγελματικός και πως ακούγεται ότι οι δυο τους βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας έχει άλλη άποψη και έδωσε την δική του ερμηνεία στο θέμα.

«Εγώ πιστεύω πως είναι τσακωμένοι. Ξέρω πως είχαν μια καλύτερη σχέση με την Τατιάνα (Μπλάτνικ). Αυτό ακούω ότι η γυναίκα του Φίλιππου, Νίνα Φλορ, ήταν πολύ φίλη με την Τατιάνα. Δεν συγχωρεί αυτό το διαζύγιο, θεωρεί πως θα έπρεπε να είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι. Οπότε σου λέει είμαι Team Τατιάνα και δεν πάει σε αυτόν τον γάμο. Αυτό είναι λάθος, γιατί είπαν άλλα πράγματα εδώ και βλέπουμε ένα πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Η αντίδραση του Παύλου όταν τον ρώτησαν για την απουσία του μικρού αδερφού

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, συνάντησε τον Παύλο Ντε Γκρες λίγες ώρες πριν από τον γάμο του αδερφού του Νικόλαου και της Χρυσής Βαρδινογιάννη και παραχώρησε δηλώσεις σε αυτή, μιλώντας για το pre -wedding party, αλλά και το ζευγάρι.

Όπως πάντα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ευδιάθετος και ευγενικός, αλλά όταν τον ρώτησαν για κάποιες απουσίες, γύρισε το βλέμμα του, σιώπησε και αποχώρησε αμέσως.

«Ήρθε η ώρα η καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος και έτοιμος (για τον γάμο)! Τους ευχήθηκα να πάνε όλα καλά και να ζήσουν μια ζωή αγαπημένοι. Ήταν πολύ όμορφα στο pre wedding party», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ντε Γκρες και μόλις τον ρώτησαν για τον Φίλιππο, κοίταξε πίσω του και έφυγε χωρίς να πει κουβέντα.