Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον υποδέχεται με χαρά. Με το που μπήκε ωστόσο στο πλατό, αποκάλυψε πως μπερδεύτηκε και ξεκίνησε να πηγαίνει προς το πλατό της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA.

Με αφορμή λοιπόν το μπέρδεμα αυτό, ο παρουσιαστής έστειλε τις ευχές του στην Κατερίνα Καινούργιου για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Οι ευχές του Λιάγκα στην Καινούργιου

  • Γ.Λ: «Πήγες αλλού;».
  • Λ.Π: «Αγχώθηκα».
  • Γ.Λ: «Πήγαινε στην Κατερίνα Καινούργιου! Λέω “πού είναι;”. Πάντα έρχεται νωρίτερα ο καλεσμένος και μου λένε “μπερδεύτηκε και πήγαινε στην Κατερίνα”. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κατερίνα Καινούργιου και αν ισχύουν αυτά που ακούσω, με το καλό πραγματικά».

Tι έχει δηλώσει η ίδια για τις φήμες αυτές;

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έχοντας βγει ζωντανά στην εκπομπή Super Κατερίνα την Τρίτη 16/9, ρώτησε ευθέως την Κατερίνα Καινούργιου αν τελικά είναι έγκυος. Χαρακτηριστικά ρώτησε: «Να ρωτήσω και κάτι επειδή είναι πρώτη φορά. Διάβασα κάτι πολύ όμορφο για εσάς».

Η παρουσιάστρια μη χάνοντας το χαμόγελο της, ωστόσο, φάνηκε η ενόχλησή της στο πρόσωπό της, απάντησε: «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Όταν είναι η ώρα και αν θα είμαι η πρώτη που θα το μοιραστεί με τους τηλεθεατές».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!