Στην εκπομπή του Πρωινού του ΑΝΤ1, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, αποκαλύφθηκε πως η Μαρίνα Σταυράκη έστειλε εξώδικο στον Πάνο Κατσαρίδη, καθώς έκανε ένα σχόλιο για εκείνη και την επιστροφή της στα σχολεία ως καθηγήτρια, λέγοντας ουσιαστικά πως δεν θα άφηνε το παιδί του στο σχολείο αυτό εφόσον θα ήταν καθηγήτριά τουδείτε εδώ αναλυτικά τα λόγια του.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής για να μιλήσει για μία άλλη υπόθεση, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το γεγονός αυτό. Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να εξηγήσει πως δεν εκφράστηκε κάποια προσβολή αλλά ένα απλό σχόλιο, με εκείνον να επιμένει και να εξηγεί πως το γεγονός πως συμμετείχε και σε show στην τηλεόραση ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και να συσχετίζεται με το λειτούργημά της ως εκπαιδευτικός.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, τονίζοντας πως αυτό δεν είναι αλήθεια και πώς όλοι γνωρίζουν γιατί συμμετέχει κανείς σε τέτοιου είδους προγράμματα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η φιλανθρωπία δεν πραγματοποιείται.

Η ένταση ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

«Ισχυρίζεται ότι υπαινίχθηκε παρατυπίες και διαμαρτύρεται εντόνως για προσβλητική συμπεριφορά. Δεν ήταν ισχυρισμοί όμως, ήταν η γνώμη του. Δεν είπε ότι είναι κακή εκπαιδευτικός ούτε κάλεσε άλλους γονείς να τα αποσύρουν τα παιδιά τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ώστε να υπερασπιστεί τον συνεργάτη του.

«Είναι άκρως προσβλητικό όταν για μία καθηγήτρια 25 χρόνων που έχει δώσει τις εξετάσεις της, αναφέρεις ότι “θα έπαιρνα το παιδί μου αν την είχε καθηγήτρια”. Την έκρινε ως καθηγήτρια και όταν θα εκδοθεί η απόφαση, θα δείτε τι θα αναφέρει», απάντησε ο Απόστολος Λύτρας.

Και τόνισε, επειδή έγινε αναφορά στο γεγονός πως η Μαρίνα Σταυράκη συμμετείχε σε τηλεοπτικά show, όπως το Just The 2 of Us: «Έχετε ξεχάσει ότι το συγκεκριμένο show δεν ήταν για διαφημιστικούς λόγους».

«Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα, ξέρω καλύτερα τηλεόραση από εσένα Απόστολέ μου. Πολλά γίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δίνεται ένα ποσό, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία, το έχουμε κάνει καραμέλα», αναφώνησε τότε με έντονο ύφος ο παρουσιαστής και ο Σταύρος Μπαλάσκας που ήταν στο πλατό επισήμανε: «Να της πεις να το σκίσει (το εξώδικο)».

Τότε, πήρε τον λόγο και ο άμεσα εμπλεκόμενος, Πάνος Κατσαρίδης, ο οποίος είπε: «Δεν το έκανα για να την θίξω ως άνθρωπο. Αν το έκανα να ζητήσω συγγνώμη. Αυτό που είπα είναι ότι για έναν άνθρωπο που απείχε για κάποια χρόνια, ίσως να μην είμαι ενημερωμένος, εγώ την ήξερα από την τοπική αυτοδιοίκηση και επειδή ήταν διορισμένη στην Κεφαλονιά και δεν πήγε, αν δεν έγινε έτσι το αποσύρω… Αλλά για οποιονδήποτε εκπαιδευτικό απείχε, δεν το θεωρώ σωστό για το δικό μου το παιδί. Προς Θεού».

«Η κυρία Σταυράκη είναι 25 χρόνια καθηγήτρια και της εξετάσεις της τις έχει δώσει», υπογράμμισε ο Απόστολος Λύτρας με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει:

«Αν ήταν φίλη μου και με ρωτούσε για να συμμετέχει στο J2US, θα της έλεγα να μην πάει. Αυτό είπε ο Κατσαρίδης χθες».

«Τώρα κατάλαβε τι έκανε. Είσαι μεγάλη γάτα. Το πήρε το 7λεπτο η Πατούλη», είπε στο τέλος ο Σταύρος Μπαλάσκας με χιούμορ.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!