Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε το πρωί της Παρασκεύης (13/3) στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για το τηλεοπτικό του μέλλον. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε πως ακόμα κι αν ένας δημοσιογράφος αναφέρεται σε φήμες, στον κόσμο μένει το αρνητικό κομμάτι.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Γράφουνε “Συννέφα στη σχέση Λιάγκα – ΑΝΤ1”. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι μένει στον κόσμο; Ότι με διώχνει ο ΑΝΤ1. Μετά σου λέει ο δημοσιογράφος “εγώ δεν έγραψα ότι φεύγεις αλλά ότι υπάρχουν σύννεφα”. Εδώ βγήκαν κάποιοι να γράψουν για το ποιοι μένουν και για το ποιοι φεύγουν από το πάνελ. Εδώ δεν ξέρω εγώ τι θα κάνω του χρόνου και θα ξέρουμε ποιος θα είναι στο πάνελ. Σε αυτά μόνο το κακό μένει, γιατί αυτό πουλάει», ανέφερε.

Ο ίδιος προχώρησε σε αυτό το ξέσπασμα την ώρα που σχολίαζε την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη, όπου διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Γράφουνε “Σύννεφα στη σχέση Λιάγκα – ΑΝΤ1”. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι μένει στον κόσμο; Ότι με διώχνει ο ΑΝΤ1. Μετά σου λέει ο δημοσιογράφος “εγώ δεν έγραψα ότι φεύγεις αλλά ότι υπάρχουν σύννεφα”. Εδώ βγήκαν κάποιοι να γράψουν για το ποιοι μένουν και για το ποιοι φεύγουν από το πάνελ. Εδώ δεν ξέρω εγώ τι θα κάνω του χρόνου και θα ξέρουμε ποιος θα είναι στο πάνελ. Σε αυτά μόνο το κακό μένει, γιατί αυτό πουλάει», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Και με αφορμή την διάψευση της Ελένης Μενεγάκη, σχολίασε: «Δεν μπορείς να μαθαίνεις για ένα καβγαδάκι και να το πετάς στα λιοντάρια. Δύο φορές έχει βγει η Ελένη Μενεγάκη (σ.σ να απαντήσει). Τότε με τον χωρισμό από τον Λάτσιο αλλάξαμε φύλλα. Εγώ διαφωνώ με την Ελένη. Εγώ στη θέση της θα κινούμουν νομικά».

2
Σας αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1;