Η Λιάνα Κανέλλη πήρε θέση για το περιστατικό του Βασίλη Μπισμπίκη, που τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και σε μάντρα στη Φιλοθέη.
Ο ηθοποιός παραδόθηκε στη συνέχεια αυτοβούλως στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, όπου και παρέμεινε όλο το βράδυ. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Πώς σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη την υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη
Στην εκπομπή Action Τώρα, η δημοσιογράφος ανέφερε με αιχμηρό τρόπο: «Μπορείς να κάνεις κι αλλιώς; Ατελείωτα σεντόνια πώς τράκαρε ο Μπισμπίκης κάποια αυτοκίνητα. Κάποια λεφτά έχει, θα τα πληρώσει, θα πάει μέσα με τον καινούριο ΚΟΚ, τελεία».
Η Λιάνα Κανέλλη συμπλήρωσε: «Βάλτε στη θέση του Μπισμπίκη έναν Ρομά που θα είχε μπουζουριαστεί και θα γινόταν το σώσε αυτή τη στιγμή με ρατσιστικά σχόλια, βάλτε στη θέση του έναν πρόσφυγα, που δεν έχουν αποφασίσει αν είναι Σύρος ή Παλαιστίνιος. Προφανώς έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα. Δεν φταίει η αστυνομία για αυτό, οι δημοσιογράφοι φταίμε. Αυτά τα ρεπορτάζ που κάνετε είναι εργατοώρες, έχετε δώσει όλοι σας πολύ μεγαλύτερη διάσταση, σαν να είναι δυστύχημα. Είναι ατύχημα, έχει υλικές ζημιές, όχι ανθρώπινες».


">
">
">
">
">
">
">