Ο Μάνος Ιωάννου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Πέμπτη 10/10. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του όπως και στην προσωπική του ζωή.

Αρχικά λοιπόν μίλησε για την σειρά του ALPHA, λέγοντας: «Εγώ κάνω περίπου σαν να λέμε στους Ψίθυρους Καρδιάς, κάνω τον Μιχάλη Ιατρόπουλο που ερωτεύεται την Ερατώ που στην δική μας σειρά είναι η Σαλώμη. Με πήρε ο Μιχάλης και μου είπε θα κάνω μια σειρά. Είναι ένας άνθρωπος που στο διαβάζει στην πρώτη ανάγνωση και σου λένε πως ακριβώς θα κινηθείς».

«Αν κάποιος θέλει να βρει κάτι θα το βρει. Μπορεί και το και να τον ενοχλεί. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι ο κόσμος να γελάσει σε παλιές σειρές που τότε θα συγκινούνταν. Με τα παιδιά και πέρσι είχαμε δουλέψει, μόνο στον covid δεν είχαμε δουλέψει. Ήμουν πολύ φαν Παπαθανασίου – Ρέππα και τελικά έτυχε να πάω σε μια οντισιόν και να με πάρουν τα παιδιά», συμπλήρωσε.

Η εξομολόγηση του Μάνου Ιωάννου για την προσωπική του ζωή

«Εκτός του Κόκλα είναι φίλοι μου όπως γείτονας μου, συμμαθητής μου… Και όλοι είναι μεγαλύτεροι», απάντησε σχετικά με την ζωή του. Η δήλωση μάλιστα αυτή, έφερε το επικό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου «Και οι γυναίκες σου αρέσουν μεγαλύτερες».

«Έλα τώρα σταμάτα. Όσο μεγαλώνω πέφτω. Κοντά σε εμένα. Δεν είχα κόλλημα τι θα πει ο κόσμος. Από τη στιγμή που αρέσει σε εμένα. Προσπαθείς να μην έχεις και φίλους που θα σου λένε πράγματα που μπορεί να σε πειράξουν. Τι να κάνω να κρυφτώ; Αυτό που με κερδίζει σε μια γυναίκα είναι το μυαλό. Να πηγαίνει πρωί και να λες “πως πέρασε η ώρα”», απάντησε ο Μάνος Ιωάννου.

Η απάντηση για τον φίλο του, Πέτρο Φιλιππίδη

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και συγκεκριμένα για τις δηλώσεις που είχε κάνει την περίοδο που γινόταν ο χαμός με τις καταγγελίες εναντίον του και έλεγε πως δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που λέγονται – δείτε εδώ τη δήλωση που είχε κάνει.

«Όταν μιλάμε για τον Πέτρο πάντα σχολιάζεται. Οπότε δεν θέλω να το αναπτύξω. Είναι φίλος μου τον αγαπώ, δεν μπορώ να τα πιστέψω. Μπορώ να σου πω και άλλα 100 που αποδεικνύουν πως δεν συμβαίνει αυτό. Και ο κολλητός μου και να κάνει κάτι θα του σταθώ… Θα τον παρατήσω;», ξεκαθάρισε λοιπόν, ο Μάνος Ιωάννου.

«Πρέπει να προσέχεις τι λες όταν σε βλέπει το κοινό. Μου είχε κοστίσει τότε για τον Πέτρο. Άσε με να έχω την άποψή μου. Φίλος μου είναι μιλάμε», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Η αποκάλυψη για την επανασύνδεση με την σύντροφό του

Επίσης, ο Μάνος Ιωάννου αποκάλυψε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή, καθώς είναι ξανά μαζί με την σύντροφό του μετά τον χωρισμό τους (δείτε εδώ το πρόσωπο της και τι είχε συμβεί).

«Τώρα είμαι μια χαρά. Δεν έχω σκεφτεί το γάμο. Το έχω ονειρευτεί στον ύπνο μου αλλά όταν ξυπνάω φεύγει. Δεν έχω δώσει μονόπετρο, το έχω ονειρευτεί. Έχω υπάρξει στο παρελθόν με συναδέλφους. Στη δουλειά υπάρχει πολύ κουτσομπολιό, βάζουν λόγια. Υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Δεν έχει καεί η γούνα μου, όλε με έχουν χωρίσει.

Μπορεί στο παρελθόν να ήμουν ζωηρός. Είχα φάει κόλλημα με γυναίκα, μα χτυπάω κουδούνια, 24ωρα να περιμένω μέχρι να εμφανιστεί, να στέλνω ανθοπωλεία. Είχε ενδώσει. Είχα ένα κενό και είμαι με την ίδια κοπέλα που ήμουν. Είναι health coach. Είναι καλή στη δουλειά της. Την γνώρισα μέσω φίλων. Ο κολλητός μου ήταν πολύ φίλος με την κολλητή της. Το πρώτο βήμα να τα βρούμε ξανά ήταν η Ξένη», εξομολογήθηκε.