Οι πρωταγωνιστές της εμβληματικής σειράς «Γητευτής», Μαρία Κορινθίου και Ιωσήφ Μαρινάκης, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μοιράστηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα, ανακαλώντας μερικές από τις πιο έντονες εμπειρίες τους.
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης θυμήθηκε ένα ιδιαίτερο περιστατικό: «Είχαμε φτάσει με τη Μαρία για τα γυρίσματα του ‘Γητευτή’ σε ένα χωριό κοντά στη Ναύπακτο στις τρεις τα ξημερώματα. Ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».
Από την πλευρά της, η Μαρία Κορινθίου περιέγραψε μια αξέχαστη, αλλά δυσάρεστη εμπειρία: «Είχα γύρισμα στο ποτάμι τον Νοέμβριο. Τα νερά ήταν παγωμένα, γεμάτα τεράστια καβούρια, και ήμουν γυμνή. Μετά από κάθε λήψη, με τύλιγαν αμέσως με μια κουβέρτα. Θυμάμαι επίσης τον Ιωσήφ να πέφτει από μια γέφυρα στο ποτάμι λόγω μιας σκηνής τσακωμού με τον Αλέξανδρο Σταύρου. Στη θέση του, βέβαια, χρησιμοποιήθηκε μια κούκλα για την επικίνδυνη σκηνή».
Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: «Αυτό είναι το τίμημα…» – Η αποκάλυψη για την φυγή του Γιάννη Αϊβάζη από την μονοκατοικία τους
Η αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου στην αποκάλυψη σχετικά με τον Γιάννη Αϊβάζη
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με την πρώτη του γνωριμία με την Κορινθίου: «Όταν άκουσα ότι η Μαρία θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είχαμε πάει στην Κύπρο για να βραβεύσουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι των τίτλων. Εκεί σύστησα τη Μαρία στον Γιάννη Αϊβάζη, κάτι που θυμάμαι ξεκάθαρα». Η Μαρία Κορινθίου αμέσως σοκαρίστηκε που ο ηθοποιός θυμόταν μια τόσο παλιά πληροφορία, ενώ πρόσθεσε ότι το ταξίδι τους ήταν επεισοδιακό.
Η Μαρία Κορινθίου θυμήθηκε επίσης ένα αστείο περιστατικό με ένα άλογο: «Είχαμε γύρισμα σε έναν ιππικό όμιλο στη Λαζαρίνα, όπου ένα άλογο, η Grace, είχε “ερωτευτεί” τον Ιωσήφ. Από την πρώτη σκηνή που μας έβαλαν να γυρίσουμε, ήταν μια ερωτική σκηνή. Ευτυχώς, τα καταφέραμε χωρίς προβλήματα». Ο Ιωσήφ Μαρινάκης πρόσθεσε: «Γελάσαμε πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της σκηνής, όπως και με αρκετές άλλες επικίνδυνες σκηνές που χρειάστηκε να κάνουμε».
Στη συνέχεια, η Μαρία αναφέρθηκε σε μια από τις πιο επικίνδυνες σκηνές της σειράς: «Μία από τις επικίνδυνες σκηνές ήταν όταν κάναμε ιππασία. Υπάρχουν πλάνα με τον Ιωσήφ επάνω στο άλογο στα Τρίκαλα, τα οποία όμως δεν έπαιξαν ποτέ. Πάντως, δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Ιωσήφ, ήμασταν πάντα πολύ αγαπημένοι».
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης παραδέχθηκε πως «Για πολλά χρόνια μετά τη σειρά, όλοι μου έλεγαν για τον ‘Γητευτή’. Αυτά τα πλάνα είναι από τα πιο όμορφα της καριέρας μου».
Η Μαρία Κορινθίου πρόσθεσε ότι είχε αρκετά χρόνια να δει τον Ιωσήφ, αλλά όπως είπε: «Είναι σαν να ήμασταν χθες μαζί». Ο Ιωσήφ συμφώνησε λέγοντας: «Ένιωθα σαν να ήμασταν μαζί χθες». Η χημεία τους και η συντροφικότητά τους από τα γυρίσματα φαίνεται ότι παραμένουν ζωντανές μέχρι και σήμερα.
Δείτε το βίντεο:



">
">
">
">
">
">
">