Η Μαρίνα Σάττι, σήμερα, Κυριακή 19/01, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA, λίγο πριν την απονομή του δίσκου της που έγινε χθες, απάντησε στον σχολιασμό του έκανε η τραγουδίστρια Ελπίδα για εκείνη.

Υπενθυμίζουμε ότι, η Ελπίδα βρέθηκε ζωντανά στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν Είδες Τίποτα για να σχολιάσει μαζί με τον παρουσιαστή και τα μέλη του πάνελ τις φετινές συμμετοχές στον εθνικό τελικό της Eurovision. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που συμμετείχε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού με το κομμάτι «Σωκράτη» σχολίασε την περσινή εκπρόσωπο της χώρας μας, την Μαρίνα Σάττι κατακεραυνώνοντας την με όσα είπε τόσο για το τραγούδι της «ZARI» όσο και για την συμπεριφορά της. Μεταξύ άλλων, την χαρακτήρισε “σνομπ” Δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι στην Ελπίδα

Η Μαρίνα Σάττι λοιπόν απάντησε σχετικά με την φετινή Eurovision αλλά και στα όσα λέγονται για εκείνη ως εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι ημέρα χαράς σήμερα είναι το πάρτι μας. Γιορτάζουμε αυτόν τον κύκλο που κλείνει σιγά σιγά πριν ανοίξει ο επόμενος. Έναν δίσκο ποπ που φτιάχτηκε σε μια περίοδο έτσι πολύ ιδιαίτερη για εμένα.

Και κατά της προετοιμασίας της Eurovision, σηματοδοτώντας έτσι και μια φάση δική μου προσωπική που προσπαθούσα έτσι κάπως να υπερβώ τον εαυτό μου, την βόλεψη μου, να γίνω πιο εξωστρεφής με πιο πολύ χιούμορ, πιο χαρά. Χωρίς πολύ πόνο και καταστροφή μέσα μου. Έχω δει κάποια τραγούδια της Eurovision, όχι όλα. Σιγά σιγά τα ακούω, πολύ ωραία. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιο προς το παρόν. Δεν νομίζω να πήγαινα ξανά στην Eurovision, νομίζω πως ό, τι ήταν να επιτευχθεί, ό, τι ήταν να πάρω, να δώσω έχει ήδη συμβεί, και προχωράμε παρακάτω.

Για το αν θα είμαι στον εθνικό τελικό ο χρόνος θα το δείξει. Αλλά είμαστε εδώ σήμερα για να γιορτάσουμε μια δουλειά πάνω στην οποία δούλευα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Οπότε προς το παρόν συγκεντρώνομαι σε αυτό να το ζήσω όσο μπορώ. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. It’s ok. Απλά δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αυτόν τον διάλογο και γενικώς να σχολιάζω σχόλια. Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την μουσική και προτιμώ να συγκεντρωθώ σε αυτό».