Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso όπου παρουσιάζει παπαρατσικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σταυράκη στην Σάντα Μπάρμπαρα ή αλλιώς Αγία Βαρβάρα, να ψωνίζει τσάντες μαϊμού.
Μάλιστα, στις φωτογραφίες αυτές η ίδια φάνηκε πως αντιλήφθηκε ότι η κάμερα είχε στραφεί προς το μέρος της και την τραβούσε και το άγριο βλέμμα της τα λέει όλα. Έγινε έξαλλη με τους φωτογράφους και δεν το έκρυψε καθόλου.
Η Μαρίνα Σταυράκη στην Αγία Βαρβάρα για ψώνια
Αμέσως δημιουργήθηκαν αντιδράσεις καθώς η ίδια όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορεί με επώνυμες τσάντες στα χέρια της, με πολλούς να θεωρούν πως όλο αυτό είναι κοροϊδία, διότι έκανε επίδειξη πλούτου, χωρίς τελικά να έχει δώσει τα τεράστια ποσά που κοστίζουν τα αξεσουάρ αυτά στην πραγματικότητα – δείτε εδώ την απάντησή της για όλο αυτό.

Εντωμεταξύ, να πούμε πως έχουμε κι εμείς στο youweekly.gr αποκλειστικές φωτογραφίες της, αλλά από άλλη έξοδό της, με τον… νέο της έρωτα.
Γράφει η Τζώρτζια Συρίχα
Και εκεί που πηγαίνεις σε μια εκδήλωση για να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις με κάποιους ανθρώπους, πέφτεις πρόσωπο με πρόσωπο με ΤΟ ΘΕΜΑ! Το αφήνεις να σου φύγει από τα χέρια; Όχι βέβαια… Τρεχάτε ποδαράκια μου, άμα λάχει κάνεις και τον παπαράτσι, σάμπως πρώτη φορά είναι; Ακούστε τι έγινε λοιπόν… Στην εκδήλωση για τα 4 χρόνια της ημερήσιας ψηφιακής και οικονομικής εφημερίδας Political που έγινε χθες Τρίτη στο Ζάππειο, όπου παραβρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού χώρου, τα βλέμματα όλων τράβηξε η απαστράπτουσα Μαρίνα Σταυράκη.
Η τέως κυρία Πατούλη φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό σύνολο και παγιετέ παλτό από πάνω, συνοδευόταν από μια φίλη της αλλά και από έναν γνωστό επιχειρηματία που μας είχε απασχολήσει με πολλά πρωτοσέλιδα στο παρελθόν που αναφερόντουσαν σε εκείνον αλλά και στις επώνυμες σχέσεις του. Για δυο μάλιστα από αυτές τις γυναίκες με τις οποίες κυκλοφορούσε είχε ξεσπάσει μεγάλος ντόρος. Για ποιον μιλάμε;
Για τον γνωστό κοσμηματοπώλη και έμπορο χρυσού Νοράι Σαπουτζιάν που έκανε μια σπάνια εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια στο πλευρό της Μαρίνας Σταυράκη. Οι δυο τους κράτησαν μια πολύ διακριτική στάση ο ένας απέναντι στον άλλον καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς, ενώ τράβηξαν όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων με την είσοδό τους μέσα στον χώρο του Ζαππείου.
Δείτε επίσης: Σοφία Καρβέλα: Νέος έρωτας στην ζωή της; Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν το μυστικό


Οι περισσότεροι πάντως αναρωτιόντουσαν τι μπορεί να τρέχει ανάμεσα στο ζευγάρι και αν τους συνδέει μια τρυφερή φιλία ή κάτι περισσότερο, κάποιοι πιο τολμηροί αναρωτήθηκαν μήπως ένας νέος έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα της τέως κυρίας Πατούλη που την είδαν μετά τον χωρισμό της πιο λαμπερή από ποτέ. Το ζευγάρι πάντως μετά το τέλος της βραδιάς αποχώρησε μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση. Όσο για το μέλλον και την εξέλιξη αυτής της σχέσης εμείς θα αφήσουμε τον χρόνο να περάσει και θα επανέλθουμε πολύ σύντομα.
Η ίδια πάντως μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης στην ζωή της και είχε πει στην κάμερα του “Mega Καλημέρα“: “Είμαι ανοιχτή σε έναν νέο σύντροφο. Κανείς δεν μπορεί να ζει μόνος. Είμαι 2 χρόνια μόνη. Σαν σύντροφος είμαι δοτική και χαρούμενη και λίγο γκρινιάρα και παρορμητική”
Ποιος είναι ο γοητευτικός Νοράι Σαπουτζιάν – η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και την Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης και έμπορος χρυσού Νοράι Σαπουτζιάν, στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος της Άντζελας Δημητρίου και για την σχέση τους χύθηκαν τόνοι μελάνι. Το ζευγάρι που πριν από 20 χρόνια είχε απασχολήσει με την σχέση του που πέρασε δια πυρός και σιδήρου, είχε χωρίσει επεισοδιακά και οι δυο τους είχαν καταλήξει στις αίθουσες του δικαστηρίου. Τα χρόνια πέρασαν και δεν ξαναμίλησαν ούτε και ξαναβρέθηκαν φυσικά ποτέ.

Για τον επιχειρηματία ακόμα είχε μιλήσει παλαιότερα σε συνέντευξή της και η γοητευτική γυμνάστρια του “Πρωινού καφέ” Σούζαν Άσμπι, που είχε αναφέρει τον τρόπο που την φλέρταρε λέγοντας χαρακτηριστικά. “Εμφανίστηκε μπροστά μου σε ένα μεγάλο κλαμπ που διασκέδαζα με την παρέα μου και άρχισε να μου κουνάει όλο νόημα ένα διαμαντένιο κολιέ” είχε πει σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα και είχε αναφέρει το σχετικό περιστατικό.

Ο Νοράι Σαπουτζιάν, αμέσως μετά την πολύχρονη σχέση του με την διάσημη τραγουδίστρια, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι μαζί με την Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου μετά τον χωρισμό εκείνης από τον Κώστα Σπυρόπουλο. Επίσης μια σχέση που είχε συζητηθεί αρκετά εκείνη την περίοδο στα gossip έντυπα της εποχής, μια και το ζευγάρι κυκλοφορούσε δημόσια μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις.