Η Μαριτίνα Ντενίση έχει γίνει πλέον μία νέα και γοητευτική γυναίκα, με την προσωπική της ζωή να τραβά το ενδιαφέρον. Πλέον, στα 24 της, κάνει ξεκάθαρο πως δεν είναι πια «η κόρη της Μιμής», αλλά μια γυναίκα έτοιμη να χαράξει τη δική της πορεία με γνώμονα την αγάπη της για την τέχνη.
Η νεαρή Μαριτίνα Ντενίση ασχολείται εδώ και καιρό με το θέατρο, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, συμμετέχοντας ενεργά στις θεατρικές παραγωγές της. Όμως, όταν δεν βρίσκεται πίσω από τις κουίντες, απολαμβάνει ταξίδια με την παρέα της και –όπως δείχνει– μια πολύ γλυκιά σχέση με τον σύντροφό της.
Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: «Έχω μετανιώσει που δεν απέκτησα πολλά παιδιά» – Η μητρότητα και η καριέρα της
Η Μαριτίνα Ντενίση ποζάρει με τον σύντροφό της
Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα social έγινε το περασμένο καλοκαίρι, με φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κρήτη. Από τότε, το love story συνεχίζεται χωρίς πολλά φίλτρα και υπεκφυγές, αλλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο, μαζί με μεγάλη παρέα. Η Μαριτίνα Ντενίση ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον αγαπημένο της και το βλέμμα τους δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας: είναι ερωτευμένοι μέχρι το κόκκαλο.

Μπορεί η ίδια να κρατά χαμηλό προφίλ στα media, αλλά φαίνεται πως δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβει την ευτυχία της. Η Μιμή Ντενίση σε πρόσφατες δηλώσεις της την είχε χαρακτηρίσει ερωτιάρα, άλλωστε, δείχνοντας πως έχει πάρει… από τη μητέρα της.
«Η Μαριτίνα είναι πάρα πολύ ζηλιάρα, δεν ήθελε αδερφάκια και εγώ άκουσα αυτό το τέρας. Εγώ δεν είμαι καθόλου. Τώρα μου λέει είχες δίκιο… Ε τώρα δεν γίνεται. Βλέπω στην Μαριτίνα πολλά πράγματα δικά μου που τα “κλώτσαγε” όταν ήταν στην εφηβεία, όπως το ίδιο συμβαίνει και με εμένα με τη δική μου μητέρα. Εγώ ήμουν παρούσα, ακόμη και όταν ήμουν απούσα, ήμουν ο κατάσκοπος της Μαριτίνας. την παρακολουθούσα ανά πάσα στιγμή. Ήξερα όλα της τα αγόρια, είναι πολύ ερωτιάρα – το πήρε από την μητέρα της», σχολίασε χαρακτηριστικά.