Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο θέατρο και η ίδια στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Μίλησε για το γεγονός πως το καλοκαίρι που πέρασε ένιωσε έντονα ότι ο κόσμος την αναγνώριζε στους δρόμους, εξαιτίας της επιτυχίας των Παγιδευμένωνπαρόλο που αποδείχθηκε πως η ίδια πέρασε δύσκολα στα γυρίσματα.

Απάντησε, όμως, και για την συνεργασία της με τον σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο γνωρίστηκε στο σίριαλ του ΑΝΤ1 και παίζουν μαζί και στην ίδια παράσταση. Γενικότερα, είναι ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων και κανείς από τους δύο δεν θέλει να λέει πολλά στις κάμερες για την σχέση τους, επομένως και αυτή τη φορά η ηθοποιός ήταν αρκετά λακωνική σε όσα είπε.

Η εξομολόγηση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για τον Πέτρο Λαγούτη

«Νιώθω ασφάλεια που βρίσκομαι με όλους αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες, αλήθεια. Και με τον σύντροφό μου, εννοείται, νιώθω ασφάλεια και με τους φίλους μου πλέον. Αυτό είναι το πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι ότι υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος…», δήλωσε συγκεκριμένα όταν η δημοσιογράφος του καναλιού την ρώτησε αν αισθάνεται ασφάλεια που βρίσκεται επί σκηνής με τον καλό της – δείτε εδώ τα σπάνια χάδια τους στα μπουζούκια.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως ο ηθοποιός έχει εξομολογηθεί για εκείνη: «Από την αρχή είπα ότι είναι ωραία κοπέλα, αλλά μου έκανε εντύπωση η υποκριτική της δεινότητα, η προσωπικότητά της, το θράσος – με την καλή έννοια – που έβγαλε στα γυρίσματα. Ήταν μία ωραία περίπτωση ανθρώπου, και μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους».

Όσον αφορά τον χρόνο που ο Πέτρος Λαγούτης προστάτευε τη σχέση τους, έχει αναφέρει: «Με τις δουλειές που κάνουμε, το γεγονός ότι βγαίνεις με έναν άνθρωπο στην αρχή, δεν σημαίνει ότι θα είστε μαζί και στην πορεία… Μέχρι να είσαι σίγουρος το προστατεύεις».