Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου, η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, την Klavdia, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την αδελφή της, Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα συγκλονιστικό όνειρο που είδε κάποτε με τη μητέρα της, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Όσα δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Mega
«Όταν ήμουν μικρή με λέγατε τρελή, αλλά ακόμα το κάνουν αυτό. Και ψέματα έχουν γράψει για έμενα, ό,τι θες. Το 2009 φάγαμε πολύ μεγάλο “πόλεμο” με την αδελφή μου, με τη Eurovision της Μόσχας. Είχε πει κάποιος ότι δεν έχουμε χιούμορ. Θα μπορούσαμε να ξανακάνουμε τη Eurovision», ανέφερε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.
Μιλώντας για την Klavdia, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, σχολίασε: «Θέλω να στηρίξω την Klavdia. Την πιστεύω πάρα πολύ, θεωρώ ότι έχει φωνάρα. Πιστεύω ότι το Αστερομάτα είναι ένα τραγούδι που μπορεί να κερδίσει τη Eurovision».
Διαβάστε επίσης: Μαγγίρα για Χρηστίδου – Βαρθακούρη: «Επάγγελμα είναι η νοικοκυρά και κανονικά πρέπει να πληρώνεται και από το κράτος»
Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε τις επαγγελματικές επιθυμίες που έχει: «Θέλω να παίξω μια Λυσιστράτη και ένα αρχαίο δράμα. Τώρα πιστεύω ότι είμαι πιο κοντά στην τεχνική ενός ανοιχτού αμφιθεάτρου. Δεν συμφωνώ να μπαίνουν μικρόφωνα στην Επίδαυρο. Θεωρώ ότι αυτό είναι ύβρις».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε στο όνειρο που είδε κάποτε με τη μητέρα της, εξηγώντας το μήνυμα που πιστεύει ότι της έδωσε: «Έχω δει τη μητέρα μου στον ύπνο μου, σε μια δύσκολη φάση. Δεν μου μίλησε αλλά με κοίταξε πάρα πολύ έντονα, σαν να τρυπάει τα μάτια και να βλέπει την ψυχή. Με έσπρωξε και ήταν σαν μου είπε “προχώρα και μην κολλάς!”».
Παράλληλα, η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να δουλέψει ξανά κάποια στιγμή με την αδελφή της. «Θα ήθελα να ξαναδουλέψω με την αδελφή μου. Έχουμε χημεία και επικοινωνία. Βγαίνανε εύκολα αυτά που κάναμε και όχι δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά.