Χωρίς τελειωμό είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που έχει ξεσπάσει από εχθές, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου με την μήνυση του 21χρονου καλλιτέχνη, Στέφανου Παπαδόπουλου, ή Stef (όπως είναι το καλλιτεχνικό του) κατά του Γιώργου Μαζωνάκη για ασέλγεια και ανήθικες προτάσειςδείτε εδώ ολόκληρη την μήνυσή του – ενώ, πριν από λίγες ώρες ξέσπασε και μια ακόμη καταγγελία κατά του τραγουδιστή για παρόμοιες πράξεις – δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Χαράλαμπος Λυκούδης, έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου μέσα από την εκπομπή Live News του MEGA. Ο ίδιος, αποκάλυψε τα επόμενα βήματα του τραγουδιστή, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνος και ο εντολέας του δέχτηκαν απειλές και εκβιάστηκαν για χρήματα από τρίτους.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, είπε αρχικά στην εκπομπή: «Εκβιαστικά μου ζητούνται χρήματα με την απειλή αρχικώς με την επίκληση ονομάτων μέσα από τις φυλακές, πράγμα που όμως δεν ολοκληρώθηκε σε καμία περίπτωση και δεν είχαμε καμία ενόχληση. Και όταν δεν ενέδωσε ο Μαζωνάκης σ’ αυτές τις απειλές για χρήση βίας, είχαμε δεύτερες απειλές ότι “θα σε καταστρέψουμε, θα βάλουμε αυτούς να πουν αυτά” και τα λοιπά.

Πιστεύω πως η άρση του απορρήτου, που θα ζητηθεί από την πλευρά μας, θα αποδείξει τις επικοινωνίες. Όλα θα βγουν, πριν από τα Χριστούγεννα θα καταθέσουμε τη μήνυση. Είμαστε πάντα στο πεδίο της νομιμότητας, θα απαντήσουμε και στο εξώδικο του επιχειρηματία και θα κάνουμε τις αγωγές και τις μηνύσεις μας και ό,τι πρέπει. Εμείς αυτό το πεδίο θέλουμε, της νομιμότητας και σ’ αυτό θα βγει ότι ο Μαζωνάκης ούτε οφείλει ούτε έχει τελέσει καμία αξιόποινη πράξη» πρόσθεσε στην συνέχεια ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Μαζωνάκη – Τι αποκαλύπτει η Νωαίνα για τον 21χρονο: «Δεχόταν πιέσεις για να έρθει σε επαφή μαζί του»

Πώς απαντά ο δικηγόρος του 21χρονου

Ο δικηγόρος του 21χρονου καλλιτέχνη. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας επίσης στην εκπομπή, είπε από την πλευρά του: «Ακόμα και ένα μέρος από αυτά που ειπώθηκαν, το τι θα κληθεί κάποιος να καταθέσει ενώπιον του Εισαγγελέα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που περιγράφουμε. Εγώ αυτό που έχω να σας πω είναι ότι ακόμα και το ελάχιστο να πάρουμε, αυτό που του έλεγε ότι “πήγαινε μέσα στο καμαρίνι, μόνο έτσι θα κάνεις καριέρα”, ξεκινάμε ως αρχή ότι μια από τις προϋποθέσεις του συγκεκριμένου αδικήματος είναι αυτό, συνεργάτες οι οποίοι προφανώς οδηγούν στον καταγγελλόμενο. Υπάρχει και ένας ακόμη μάρτυρας, να το πω και ενώπιόν σας, ότι εγώ προσωπικά δέχτηκα αίτημα από έτερο μάρτυρα στο άμεσο κύκλο τον εργασιακό που προτίθενται να επικοινωνήσει. Αυτό δεν το ξέρει κανείς, το λέω μπροστά σας.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει μάρτυρας για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Αν δεν βγω σε πέντε λεπτά, ελάτε να με σώσετε»

Έχει την πρόθεση, αν θα καταθέσει δεν ξέρω. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό που είναι σε εξέλιξη είναι ότι ακούστηκαν πολλά πράγματα για βιασμούς που δεν ίσχυαν ποτέ. Αυτό που ήθελα επί της ουσίας είναι αυτό που έθεσε και κατέθεσε να προσπαθεί να αποδείξει αυτά που έχει ζήσει. Αν αυτό είναι ποινικό αδίκημα θα κριθεί. Θα σας πω και κάτι άλλο όμως, ο εντολέας μου δεν έχει καμία εμπλοκή με τους επιχειρηματίες και τα ποσά που ακούγονται αυτά είναι πράγματα που θα λυθούν στα δικαστήρια. Φανερώνεται ένα ακόμα στοιχείο, τα οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζουν δεν έχει καμία σχέση με την καταγγελλία μου».