Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα, φημολογείται ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Mega. Μάλιστα, με αφορμή την εν λόγω φήμη, ένα από τα πρόσωπα της ομάδας του παρουσιαστή ακούγεται ότι του χρόνου θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα.
Το πρόσωπο που φημολογείται ότι εντάσσεται στο πάνελ της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο Mega
Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στο Breakfast@Star του Star, η τελευταία εμφάνισή της στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Μάλιστα, όπως ακούγεται, το Πάμε Δανάη πιθανότατα θα πάρει τη θέσει του Ακόμα δεν είδες τίποτα στη μεσημεριανή ζώνη του Mega τα Σαββατοκύριακα.
«Μπορεί να μην έχουν μπει σε επίσημες συζητήσεις, αλλά εγώ θα σας πω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τη Νόνη Δούνια τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Μιλάω για…» – Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον
«Έχει πάει πολλές φορές καλεσμένη, η τελευταία της εμφάνιση δεν ήταν καθόλου τυχαία. Γνωρίζω ότι είναι καλές φίλες με τη Δανάη Μπάρκα. Η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει να βρίσκεται σε κάτι που ψυχαγωγικό. Τι πιο ψυχαγωγικό από μία νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην εκπομπή της Δανάης, εάν το σενάριο αυτό προκριθεί», ανέφερε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.
H Νόνη Δούνια για το τηλεοπτικό της μέλλον
Η Νόνη Δούνια, σε συνέντευξη που έδωσε στην ίδια εκπομπή, ανέφερε τα εξής για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Αυτά τα σενάρια δεν με αγχώνουν (για την εκπομπή). Συζητήσεις δεν έχουν γίνει. Ο Κώστας έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κάνει αλλαγές στην εκπομπή του. Θεωρώ ότι είναι πιο κομψό, όσο είμαστε μαζί, να είμαστε ομάδα».
«Είμαι ανοιχτή σε τηλεοπτικές προτάσεις, αν δε γίνει το Ακόμα δεν είδες τίποτα», δήλωσε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό της μέλλον.
">
">
">
">
">
">
">