Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας είχαν η Μιμή Ντενίση, που μαζί με την αγαπημένη της κόρη, Μαριτίνα, ταξίδεψαν στο εξωτερικό. Ειδικότερα, πήραν το αεροπλάνο για την Γαλλία και συγκεκριμένα το Παρίσι, με τις δυο τους να περνάνε μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά και χαλάρωσης.

Το κολάζ της Μιμής Ντενίση από το ταξίδι της στο Παρίσι

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράστηκε τα στιγμιότυπα από την απόδραση με την κόρη της στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες με την μονάκριβή της κόρη και την παρέα τους, με ένα από τα αξιοθέατα που επισκέφτηκαν να είναι το μουσείο του Λούβρου.

Ταξίδι της Μιμής Ντενίση στο Παρίσι
Ταξίδι της Μιμής Ντενίση στο Παρίσι
Ταξίδι της Μιμής Ντενίση στο Παρίσι
Ταξίδι της Μιμής Ντενίση στο Παρίσι
Ταξίδι της Μιμής Ντενίση στο Παρίσι

Διαβάστε επίσης: Μιμή Ντενίση: «Στ’ αλήθεια έχω ξεχάσει αν η Μαριτίνα…» – Η εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της

«Να πραγματοποιήσει τα όνειρά της»

Θυμίζουμε πως η Μαριτίνα έχει αποφοιτήσει από το Αμερικανικό Κολλέγιο. Στο παρελθόν, μάλιστα, δούλεψε μαζί με την Μιμή Ντενίση, καθώς είχε ενταχθεί στην ομάδα των συνεργατών της μητέρας της στη σειρά “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Για την μονάκριβη κόρη της, η αγαπημένη ηθοποιός έχει δηλώσει: «Για την Μαριτίνα εύχομαι να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Για μένα η διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους είναι ακριβώς αυτή.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν όνειρα. Αλλά λίγοι τα πραγματοποιούν. Θα μπορούσα και τώρα να έχω πολλά εγγόνια, μου λείπουν τα μωρά από το σπίτι αλλά η Μαριτίνα είναι πολύ μικρή ακόμα και στην εποχή μας είναι ωραίο οι γυναίκες που βρίσκουμε τον δρόμο μας και αποκτάμε τη δική μας ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση».