O Μάξιμος Μουμούρης, σήμερα, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, για την οικογένειά του αλλά και για την σχέση του με την σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο Μάξιμος Μουμούρης στο Buongiorno

«Έψαχνα το μητρικό στοιχείο στις σχέσεις μου»

Αρχικά, ο Μάξιμος Μουμούρης, μιλώντας για την απώλεια της μητέρας του σε μικρή ηλικία και πώς αυτό τον επηρεάσε στη ζωή του, αποκάλυψε: «Η μαμά μου ήταν Ιταλίδα, ήρθε στην Ελλάδα όταν γνώρισε τον μπαμπά πολύ νέα. Παντρεύτηκαν στην Ιταλία, και ήρθαν εδώ με ό,τι είχαν και είχαν την ζωή τους. Εγώ μεγάλωσα εδώ, αλλά Ιταλία πηγαίναμε πάρα πολλές φορές, πάμε τώρα και με την οικογένειά μου, δεν έχω πολύ στενές επαφές με τους συγγενείς μου εκεί, αλλά υπάρχουν. Την μητέρα μου την έζησα για 8 χρόνια. Η τρίτη μου κόρη πήρε το όνομά της. Δεν το κατάλαβα μικρός το τραύμα, κατάλαβα τι μου έλειπε αργότερα στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους κυρίως.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Μάξιμο Μουμούρη: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Όταν καταλάβαινα ότι κάτι λείπει σε συναισθηματικό επίπεδο. Το συνειδητοποιήσα, βρήκα τον άνθρωπο που έπρεπε να βρω και όλα δουλεύτηκαν στην πορεία, ωριμάσανε μαζί. Μάλλον υποσυνείδητα όπως θα έλεγε ο Φρόιντ έψαχνα το μητρικό στοιχείο στις σχέσεις μου, αλλά το έλαβα επί 4, αφού έκανα 3 κόρες. Το θηλυκό στοιχείο υπάρχει παντού, δεν βαριέμαι ποτέ είναι πολύ ωραίο. Μεγάλωσα με τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου, δεν υπάρχει υποκατάστατο της μητέρας. Φυσικά υπήρχαν σύντροφοι που μπήκαν στο σπίτι μας, αλλά δεν αντικαθιστά την μητέρα. Ήμασταν πολύ φίλοι, δεν ένιωσα κάτι να λείπει στην παιδική μου ηλικία. Έλειπε ο φόβος, δεν ένιωσα ποτέ φόβο με τον πατέρα μου».

Η εξομολόγηση για την Νάντια Γιαννακοπούλου

Μιλώντας για την σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 2008 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, αποκαλύπτει: «Με την Νάντια είμαστε σε σχέση σχεδόν 23 χρόνια, 24 σχεδόν. Γνωριζόμαστε από το σχολείο, δεν ήμασταν μαζί τότε, η Νάντια είναι ένα χρόνο μικρότερή μου. Με είχε στοχοποιήσει από τότε, θα το πει η ίδια, δεν μπορούσα να ξεφύγω. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κούμπωσε. Η Νάντια πολιτικοποιούταν από το Πανεπιστήμιο όταν εγώ άρχισα να έχω επαφές μαζί της. Υποψήφια μπήκε όταν εμείς ήμασταν 5 χρόνια μαζί σχεδόν. Ούτε καν με απασχόλησε, δεν το σκέφτηκα αρνητικά, δεν με προβλημάτισε. Τώρα για εμένα είναι μέρος της ζωής μου να είμαστε μαζί σε μια προεκλογική εκστρατεία. Είμαι μαζί της σε όλα» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Μάξιμος Μουμούρης για Γιαννακοπούλου: «Όσο είμαι με την Νάντια έχουμε μετρήσει 7-8 εκλογές»

Ενώ, στην συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Υπάρχουν ακόμα στεγανά, και είναι λυπηρό αυτό. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για γυναίκα πρόεδρο. Όταν την βλέπω να ανεβαίνουν οι τόνοι… τα πρώτα χρόνια έκανα πίσω στο “ρινγκ” στην γωνία, σιγά σιγά άλλαξε αυτό. Όταν συγκρούεσαι είναι σημαντικό το πόσο εύκολα μετά θα επανακάμψεις. Για να επανακάμψεις έχει να κάνει με το πόσο ο αντίπαλος σέβεται ο ένας τον άλλον. Σε ένα σπίτι δεν υπάρχει αντίπαλος, είστε μια ομάδα, αλλά έχετε διαφορές. Η Νάντια συγκρούεται πολύ εύκολα, μπαίνει στο ρινγκη αμέσως, εγώ έπρεπε από νωρίς και στη σχέση μας και παντού να μπαίνω. Αυτή ήταν και η γοητεία της έτσι. Το καταλάβαινα και όσο δυνάμωνα και έβλεπε ότι είχε έναν καλό συνομιλητή και καταλάβαινε και η ίδια σιγά σιγά πού μπορεί να κάνει λάθος, έχεις μια ισοροοπία και ο χρόνος αποκαταστάσης είναι πολύ πιο μικρός».

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!