Η Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, κατά την οποία μίλησε για την συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού τα τελευταία χρόνια στο Καλύτερα Δε Γίνεται του ALPHA, για τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην συνεργάτης της Δημήτρης Πανόπουλος, για τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή – δείτε εδώ.
Οι δηλώσεις της Ναταλίας Αργυράκη στο Breakfast at Star
«Δεν έχω ακούει περισσότερα σχόλια από ότι ακούω για τα podcast. Δεν φανταζόμουν ότι θα αναπαραχθούν, ότι θα έπαιζαν στην τηλεόραση. Δεν είναι κουβέντες που με αφορούσε να βγάλουν τίτλους και ειδήσεις», είπε αρχικά για τα podcast που κάνει η ίδια και τους καλεσμένους της που το τελευταίο διάστημα συζητιούνται για όσα έχουν δηλώσει σε αυτό.
Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της ομάδα και τις σκέψεις της για το μέλλον: «Είμαστε δεμένη ομάδα με την Ναταλία. Έχουμε πολλούς μήνες που παραμένουμε στην αγκαλιά (του καναλιού). Είμαι πάντα σταθερός άνθρωπος, μένω πολλά χρόνια εκεί που είμαι. Έχει προτεραιότητα ο ALPHA για μένα. Είχα κρούσεις μπορώ να πω, αλλά είχα συμβόλαιο και δεν ανοιγόμουνα», επισήμανε, ενώ για το γεγονός πως η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως φεύγει από τον σταθμό – δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, απάντησε: «Δεν ξέρω τα σενάρια. Θα τα μάθω από εσάς».
Για τη συνέντευξη του Δημήτρη Πανόπουλου ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ναταλία. Εκείνος ερχόταν από άλλο περιβάλλον και εξελισσόμαστε. Εγώ πάντως με τον Δημήτρη θα ξαναδούλευα. Οι σχέσεις δεν κόβονται μαχαίρι Η Ναταλία Γερμανού ήταν ένα σχολείο για εκείνον. Τα γεγονότα αποδεικνύουν την εξέλιξη του».


">
">
">
">
">
">
">