Η κάμερα της εκπομπής Buongiorno του MEGA, συνάντησε την Νατάσα Μποφίλιου χθες το βράδυ 05/12 στην παρουσίαση του δίσκου της με την ονομασία «Κάτι Καίγεται» και εκείνη στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις σχολιάζοντας το πόσο έχει κριθεί για τις απόψεις της τις οποίες και μοιράζεται ανοιχτά, σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί.
Η Νατάσα Μποφίλιου για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media
Η Νατάσα Μποφίλιου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πολλές φορές της έχει ασκηθεί αρνητική κριτική με άσχημο τρόπο, κυρίως από χρήστες του διαδικτύου, σημείωσε όμως, πως προσπαθεί να μην αφήνει τον εαυτό της να επηρεάζεται όταν υπεραασπίζεται μία θέση που εκείνη θεωρεί σωστή και δίκαιη.
«Πάρα πολλές φορές έχω κριθεί για τις απόψεις μου, αλλά ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούμε και συμπορευόμαστε με τις ίδιες αξίες. Έχω επιλέξει να μην καθορίζει την απόφασή μου, να είμαι ο εαυτός μου και να παίρνω τη θέση που πιστεύω σωστή. Έχω νιώσει χυδαιότητα σε σχέση με τις πολιτικές μου απόψεις και την κοινωνική μου θέση, όχι τόσο πολύ από τα Μέσα, όσο στα social, στο καζάνι αυτό που όμως όλοι βράζουμε, είτε είσα δημόσιο πρόσωπο είτε όχι.
Μπορεί κάποιος να γράψει ένα σχόλιο κάτω από μία τοποθέτηση και να έχει δεκάδες επιθέσεις. Είμαστε όλοι επιρρεπείς και μπορεί να πέσουμε θύματα αυτής της αθλιότητας που υπάρχει στα social media. Το λέω με βαριές λέξεις γιατί έτσι είναι. Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις μία άποψη και τελείως διαφορετικό να εξαπολύεις οχετό πάνω στους άλλους. Εύχομαι να το συνειδητοποιήσουμε και να αλλάξουμε γραμμή γιατί κάποιοι έχουν τραυματιστεί βαθιά», απάντησε η Νατάσα Μπιφίλιου σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής.
Σε παλαιότερες δηλώσεις της, η τραγουδίστρια είχε τοποθετηθεί σχετικά με την κριτική που έχει δεχθεί ανά τα χρόνια και για την εμφάνισή της, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την θύελλα που ξέσπασε το πανάκριβο φόρεμα που επέλεξε για την συναυλία της στο Λυκαβηττό (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί): «Προκαλούσα εκνευρισμό από την πρώτη μέρα. Το πρώτο πράγμα που άκουσα είναι “δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε”. Μετά “πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια, δεν κάνει αυτό”. Δεν ξέρω τι να πω… Δεν έδωσα τόση σημασία», είχε πει η Νατάσα Μπιφίλιου.