Ο Νίκος Μάνεσης με τους συνεργάτες του μίλησε για την ιστορική νίκη της Ελλάδας εναντίον της Αγγλίας μέσα στο Γουμπλέι και πρόβαλε τις δηλώσεις του Μπακασέτα, όπου “επιτέθηκε” σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. δείτε τι είπε.

Ο Γιώργος Λιάγκας μια ημέρα μετά το θάνατο του ποδοσφαιριστή με την Ελληνοαγγλική καταγωγή, πρόβαλλε ρεπορτάζ με το σπίτι του το οποίο εξόργισε όλο τον κόσμο. Μέσα από την εκπομπή του πήρε όλη την ευθύνη πάνω του και ζήτησε συγγνώμη, με τον παρουσιαστή να παραπέμπεται στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση μετά το ρεπορτάζ του Λιάγκα

Ο Νίκος Μάνεσης λοιπόν σήμερα 12/10 αναφέρθηκε στο θέμα χωρίς ωστόσο να λέει ονόματα, δηλώνοντας: «Είναι γροθιά στο στομάχι το ότι για πρώτη φορά στα χρονιά, στη επίσης συνέντευξη Τύπου στην πρώτη δήλωση που γίνεται μετά τον ιστορικό θρίαμβο της Εθνικής – πρώτη φορά νικάς στο σπίτι της – να βγαίνει ο αρχηγός της ομάδας, ο Μπακασέτας, και να μιλάει για δημοσιογράφους. Όχι όλους αλλά μας παίρνει όλους η μπάλα, επειδή κάποιοι έκαναν αυτό που έκαναν. Δεν θα πω το τι έκαναν, είναι γεμάτα τα social media. Έκαναν αυτό που έκαναν. Βγήκε πίκρα και στεναχώρια», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Και συνέχισε: «Δεν είναι είδηση εάν στην τουαλέτα είχε χρυσό ρουμπινέ ή όχι. Η είδηση είναι πώς, τι και γιατί τι έγινε. Έχουν επαναληφθεί αυτά τα γεγονότα και έχουν πέσει στα μαλακά στο παρελθόν…Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο απέχει ο πάτος επιτέλους; Ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά, αν πω τι πρέπει να γίνει, θα με παίζουν όλη τη βδομάδα σε αντίστοιχες εκπομπές. Δεν το επιθυμώ. Δεν είναι λάθος, τα λάθη συγχωρούνται. Οι συγνώμες ξεκίνησαν όταν υπήρξε κατακραυγή. Ήταν συνειδητό για λόγους τηλεθέασης. Κάποιος πρέπει να το τελειώσει αυτό. Πόσο πιο χαμηλά

«Είναι στοιχείο είδησης το πολυτελές το σπίτι που του πλήρωνε ο Παναθηναϊκός; Έχεις τα κότσια να μιλάς για ακριβά σπίτι; Στου εργοδότη σου τις πισίνες να πας! Έχει μεγαλύτερες πισίνες», ολοκλήρωσε εκνευρισμένος.