Χορευτής της εκπομπής ΝΜ Βραδιάτικα που κόπηκε ξαφνικά από τον ALPHA (δείτε το αποκλειστικό του Youweekly.gr με το λόγο), βγήκε δημόσια και καταγγέλλει πως έχει μείνει απλήρωτος. Όπως φαίνεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν έχει διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες της.
Τι αναφέρει ο χορευτής για την εκπομπή ΝΜ Βραδιάτικα
Δείτε επίσης: «Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι…» – Τι λέει ο Νίκος Κοκλώνης για το τέλος της εκπομπής που ήταν παραγωγή του
«11 Δεκεμβρίου είναι η τελευταία εκπομπή. Υποτίθεται ότι θα σταματούσαμε για ένα χρονικό διάστημα και για μερικές εβδομάδες και θα επανερχόταν μέσα προς τέλη Ιανουαρίου. Εν τέλει δε συνέβη αυτό, η εκπομπή σταματάει πρόωρα. Φτάνουμε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου που εκκρεμή η πληρωμή του Δεκεμβρίου. Γιατί το πρώτο δεκαήμερο είναι που έχει το περιθώριο εργοδότης να καταθέσει την μισθοδοσία. Περνάμε αυτό το χρονικό όριο και μισθοδοσία δεν έχει εμφανιστεί. Φτάνει τέλη Ιανουαρίου, αναρωτιόμαστε όλοι οι χορευτές τι έχει συμβεί.
Παίρνουμε τηλέφωνα, ανταπόκριση δεν υπάρχει,. Τα χρήματα δεν γνωρίζω… και φτάνουμε στο σημείο ο ένας να μας δίνει το τηλέφωνο του άλλου. Πήρα εγώ 13 φορές τηλέφωνο και μου απαντάει πρώτη φορά στα τηλέφωνα αυτή η κυρία και μου απαντάει “Μα τι θέλετε έχω να διευθύνω 5 παραγωγές”. Ενώ το γνωρίζει ότι είναι σε εκκρεμότητα η πληρωμή μου 420 ευρώ και ακολούθησε μια συζήτηση που από ότι κατάλαβα μάλλον χρωστάω εγώ χρήματα. Δηλαδή το ύφος ήταν “μα γιατί παίρνετε καν τηλέφωνο. Έχω μιλήσει με το λογιστήριο, δεν είμαι εγώ το λογιστήριο”. Ωραία, να μιλήσω εγώ με το λογιστήριο που έχω αναγκαστεί να ξεφυλλίσω εργατικό δίκαιο και ότι άλλο υπάρχει για να διεκδικήσω τα δεδουλευμένα του; Το αυτονόητο;», λέει στο βίντεο του μεταξύ άλλων ο χορευτής.