Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show όπου άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συζήτησαν για όλα. Ο παρουσιαστής που μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τον ALPHA με το ΝΜ Βραδιάτικα, μίλησε για όλους και για όλα.

Η συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά

Η απάντηση στις εκπομπές για τα σχόλια που έγιναν για την πρεμιέρα του

Μεταξύ άλλων, απάντησε σε όλες τις εκπομπές που σχολίασαν αρνητικά την πρεμιέρα της late night εκπομπής του η οποία είχε πολλά… ευτράπελα (δείτε τα highlights).

«Μου είπανε ότι είπανε ότι ήταν φρικτό αυτό που έβγαλα. Ήταν υπερβολή. Ήταν μία πρεμιέρα με μία καινούρια παραγωγή, σε ένα καινούριο κανάλι, μετά από ένα μήνα καθυστερήσεων. Τώρα αυτό δεν πρέπει να αφορά καθόλου τον άλλον που βρίσκεται στο σπίτι του. Κι αυτός περίμενε να δει την πρεμιέρα, είχε τα προβλήματά του και περίμενε να δει κάτι για να του ανέβει η διάθεση. Η επεξήγηση αυτή αφορά τους συναδέλφους που ξέρουν τι γίνεται. Μην κοροϊδευόμαστε, ας συγκεντρωθούμε», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για να συμπληρώσει: «Εγώ γενικά δεν τρελαίνομαι να με παίζουν στην τηλεόραση και δεν δίνω πολλές συνεντεύξεις. Όχι από ύφος κι arrogncy, δεν θέλω. Θα τους ζητούσα να μην με παίζουν, σαν να μην υπάρχω, είμαι οκ. Δεν χρειάζεται να υπάρχει publicity. Αν δεν παθαίνουν εμμονή, να παίξουν. Εγώ παίζω και κάνουμε χιούμορ, πλάκα και γελάμε. Δεν κουνώ το δάχτυλο τι είναι αυτό που έκανες και κλείσε τις εκπομπές σου γιατί αν ξαφνικά αρχίσει η μισή τηλεόραση και βρίζει ένα προϊόν, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και το κανάλι.

Μπορεί να πούνε ρε μαλ@@α μήπως κάναμε λάθος; Τι γίνεται; Δεν ξέρεις αν πάει και ζητήσει ευθύνες από την αρχισυντάκτρια και πει τι εκπομπή είναι αυτή που στήνεις; Αυτό είναι το arrogance, ότι επειδή έχω τηλεοπτικό χρόνο μπορώ να πω ό,τι μου έρθει στο κεφάλι.

Να πεις ότι δεν μου άρεσε προφανώς, δεν χρειάζεται και δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Με αυτό είμαι συμφιλιωμένος. Μην ανοίγεσαι παραπανίσια. Πήγαινε να κάνεις το ίδιο κι έλα να μου πεις την άποψή σου. Έχει σημασία να ξέρουμε σε τι συνθήκες βρίσκεται ο άλλος κι αν ήμουν εγώ τι αποτέλεσμα θα έβγαζα. Επίσης, έχω υπάρξει ποτέ σε αυτή τη συνθήκη για να ξέρω πως πρέπει να συμπεριφερθεί αυτός;».

«Αν δεν έχεις περάσει από αυτή τη θέση για να κάνεις αυτό που κάνω κι έχει μία δυσκολία, σε εμένα δεν φαίνεται γιατί μου αρέσει, μην ανοίγεις το στόμα σου με τέτοια ευκολία. Με την εμμονή χάνεις το δίκιο σου. Εγώ είπα ότι θέλω να κάνω το Καλό Μεσημεράκι βράδυ και λιγότερες ημέρες. Δεν είπα ποτέ ότι θα ήταν κάτι διαφορετικό», ολοκλήρωσε ο Νίκος Μουυτσινάς.

Δείτε επίσης: Άφαντος ο Νίκος Μουτσινάς – Απλήρωτοι οι τεχνικοί! Τι θα γίνει με το ΝΜ

Ο λόγος που απείχε από την τηλεόραση και η επιστροφή του

Επίσης μίλησε για τον έναν χρόνο που αποφάσισε να απέχει τηλεοπτικά και να αφιερωθεί στον εαυτό του. Μαζί με τους φίλους του πραγματοποίησαν πολλά ταξίδια στο εξωτερικό με τις εικόνες να είναι μαγικές. Ειδικά από το Μπαλί αλλά και την Αφρική.

«Επέστρεψα για λόγους βιοποριστικούς. Δεν αγχώθηκα ούτε φοβήθηκα για το αν θα γυρίσω. Δεν συνέβη από έπαρση αλλά από πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, είχα αυτήν την πίστη και ήθελα να μπορέσω να απολαύσω αυτόν τον ένα χρόνο, να μη νιώσω τεμπέλης. Αν δουλεύεις ασταμάτητα χρόνια μπορεί να νομίζεις ότι οι άλλοι προχωράνε κι εσύ μένεις πίσω, αλλά δεν ένιωσα καθόλου έτσι. Πήγα κάποια ωραία ταξίδια, που ήταν ο σκοπός του καθισιού.

Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ, τα τελευταία χρόνια, με το “Καλό Μεσημεράκι“, λόγω τις επικαιρότητας που ήταν μαύρη. Είχαμε ζοριστεί πολύ, είχα κουραστεί. Δεν είχα να δώσω και κάτι άλλο, κάθε μέρα από το πουθενά η ομάδα να μαζέψει πράγματα, να μου τα ρίξει στον αέρα κι εγώ να βρω να κάνω κάτι. Καθόμουν για δύο χρόνια ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του

Με αφορμή την εκπομπή του και γενικά την τηλεοπτική του πορεία, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε (δείτε το λόγο που νοσηλεύτηκε στο Υγεία): «Πέρασα λίγο δύσκολα με την υγεία μου και νοσηλεύτηκα τον Σεπτέμβρη. Από μία θρόμβωση άσχετη που δεν ξέραμε από πού κι ως πού κι έκατσα μέσα καμία δεκαριά ημέρες στο νοσοκομείο. Στην αρχή έπαθα μεγάλο άγχος γιατί δεν ξέραμε από τι προήλθε κι αν κάνω κάτι και το προκαλέσω. Η γιατρός μού είπε ότι όσο παίρνεις τα αντιπηκτικά χάπια -θέλει μέχρι 6 μήνες να γίνει η αποπεράτωση- θρόμβωση αποκλείεται να πάθεις, δεν ξέρω τι άλλο θα πάθεις. Μου έφυγε ένας φόβο γιατί στην αρχή δεν έπινα ούτε νερό».

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Σε άλλο σημείο για την προσωπική του ζωή, είπε: «Είμαι μόνος μου. Είναι αρκετά τα χρόνια, σχεδόν έξι. Νομίζω πως το σύστημα επειδή μάλλον είχε ανάγκη να βιώσει την ελευθερία γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο δεν ξέρω πώς να βάλω την ελευθερία σε μία συνθήκη σχέσης γιατί οι σχέσεις όλες που είχα δεν την περιείχαν. Σαφέστατα ξεκινάει από εμένα αλλά πάντα βρίσκεις και τους κατάλληλους επειδή ακόμα προσπαθώ να βελτιώσω τον εαυτό μου και να γίνω η καλύτερη εκδοχή μου όταν βρεθείς με έναν άλλον άνθρωπος είτε επαγγελματικά είτε φιλικά είτε ερωτικά σου καθρεφτίζει διάφορα πράγματά σου αν δεν τα έχεις βάλει και σε μια σειρά δε νιώθω ότι είναι εύκολο να φέρω καθρέφτη στο ερωτικό κομμάτι».

Και συμπλήρωσε: «Με την παρέα μου, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θανάση Αλευρά, Γιώργο Δάσκαλο και Ματίνα Νικολάου είμαστε πολύ κοντά. Νιώθω την ασφάλεια της οικογένειας. Όταν μπει ένας νέος άνθρωπος, ως σύντροφος, σε αυτήν την κλειστή κάστα, είναι ένα τεστ. Μπορεί να έχουμε κάποιες αντιρρήσεις αλλά αν το μέλος της παρέας περνάει καλά, για εμάς είναι τέλεια… Στην πρεμιέρα της βραδινής μου εκπομπής ήταν όλη η παρέα μου εκεί. Μου είπαν πράγματα που δεν τους άρεσαν».