Σήμερα, Παρασκευή 14 Μαρτίου, ο Νίκος Βέρτης κατέφτασε νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον πρώην συνεργάτη και παιδικό του φίλο, Νίκο Πολατίδη.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η εκπομπή Buongiorno του MEGA, ο τραγουδιστής δεν θέλησε να μιλήσεις στις κάμερες, ενώ εμφανίστηκε με μαύρη μάσκα, μαύρα γυαλιά και συνοδευόμενος από την ασφάλεια και τους δικηγόρους του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δίκη είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 25 Φεβρουαρίου αλλά έλαβε αναβολή δείτε εδώ γιατί.

Γιατί απολογείται ο Νίκος Βέρτης σήμερα 14/03

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η ρεπόρτερ της εκπομπής, ο Νίκος Βέρτης πρόκειται να απολογηθεί σχετικά με τη μήνυση που έχει λάβει από τον πρώην οικονομικό του διευθυντή, ο οποίος κατηγορεί τον ίδιο και τους μάρτυρές του για ψευδορκία σε προηγούμενες δίκες – δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή. Ζητάει ακόμη χρηματική αποζημίωση για την ζημία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια εξ ονόματός του. Όπως έγινε αντιληπτό, οι δυο άντρες έχουν βρεθεί πολλές φορές στα δικαστήρια, ενώ, υπήρξαν παιδικοί φίλοι και συνεργάτες, καθώς ο τραγουδιστής είχε αναθέσει στον αντίδικο την διαχείρηση της εταιρίας του.

Το ποσό που διεκδικεί από τον τραγουδιστή

Ανάμεσα τους έχουν ανταλλαχθεί συνολικά 40 μηνύσεις, ενώ το ποσό που διεκδικεί η αντίθετη πλευρά είναι υπέρογκο, καθώς ο Νίκος Πολατίδης διεκδικεί πολλά χρήματα από την χρόνια συνεργασία του με τον Νίκο Βέρετη, τα οποία υποστηρίζει ότι δεν έλαβε ποτέ.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως η εταιρεία που διαχειριζόταν ο Νίκος Βέρτης, η οποία εμφανιζόταν στο όνομα του Νίκου Πολατίδη, χρωστάει στο δημόσιο γύρω στις 230.000 ευρώ, με τον τελευταίο να δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν είναι ο ίδιος που τα χρωστάει, απλά αυτός φαίνοται στα χαρτιά ως πρώτο όνομα.

Ο Νίκος Πολατίδης δικαιώθηκε πρωτόδικα το 2017, αλλά και δευτερόδικα. Έλαβε μάλιστα και μισό εκατομμύριο ευρώ ως χρηματική αποζημίωση, τα οποία προέκυψαν από κατασχέσεις στην περιουσία του Νίκου Βέρτη. Ο τραγουδιστής υποστήριξε έπειτα ότι πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση, για αυτό και προέβη σε μήνυση εναντίον του, αλλά έκανε και δεύτερη μήνυση κατηγορώντας τον και για ψευδορκία. Μάλιστα, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να λυθεί και εξωδικαστικά, ωστόσο δεν έχει γίνει εφικτό. Η ιστορία αυτή πραγματοποιείται εδώ και τρία χρόνια, ενώ εμμένεται να μάθουμε την απόφαση του δικαστηρίου.